Carmen24
Fanka BB :)
Dziewczyny, sory za głupie pytanie..wy tez 1go dnia cyklu macie bole tam na dole?? Czy to tylko mnie tak boli i rozrywa cipka,ze aż chce mi się płakać z bolu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pociesze Cię że mnie też bardzo boli przez pierwsze dwa dni, a w tym cyklu mam wrażenie że jeszcze bardziej...[emoji53]Dziewczyny, sory za głupie pytanie..wy tez 1go dnia cyklu macie bole tam na dole?? Czy to tylko mnie tak boli i rozrywa cipka,ze aż chce mi się płakać z bolu
Ja w czasie owulacji mam czasem tak że usiąść nie mogę i z reguły zawsze czuje ból tuż przed i tuż po pęknięciuJa tez czasam czulam jakby mi pipke chcialo rozerwac ale ogolnie to nie moge narzekac na @ bo mam 3 dniowe i glownie na wkladkach jade raz na jakis czas trafia sie taka z mega skrzepami i boli...
Za to na owu zawsze mnie napierdziela tak ze nie raz ketonal szedl w ruch.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Taki to pożyje [emoji12][emoji106]A ja mam nadzieję , ze dzis noc fajnie przespie [emoji5]
Patrzcie jak moj kotel na luzie spi [emoji23]
Zobacz załącznik 778852