reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula: jutro dopiero ok. 10 dpo, więc nawet gdyby coś było to wcale nie musi wyjść :D Pomyślę nad tym jeszcze. Zobaczę w jakim nastroju się jutro obudzę.

reklama
Nessi z doswiadczenia wiem ze takie wyniki histopatologiczne bardzo rzadko cos wnosza ....jedynie badanie genetyczne ..

Jugoslawa &&&&
A powiem Tobie ze z tym mierzeniem temp i wyjkresami to jest masakra;) niewyznacza dokladnej owulacji! A z interpretacja to ja zawsze wiem tylko tyle czy jest juz po owulacji czy niejest;) i tyle;) sama niewiem po co mierze...chyba juz z przyzwyczajenia;)
Ja zaciskam &&&&&

Anuka to bardzo dobre wiesci kochana! Twoj M napewno poczul sie lepiej z ta wiadomoscia;)

Anula te tabl to dokładnie to co wtedy Tynce pisalm, ze ma jej maż zacząć brac. Znajomy brał i wyniki rewelacja po nich !
Aga Ty sie wez nie denerwuj i idz do lekarza z prawdziwego zdarzenia, bo wsadzić palce i powiedziec, ze masz torbiel to chyba kur** czarodziej potrafi :/
Poza tym dupek na torbiel?
Chyba mu sie pozajączkowało coś. Chyba dupka na wywołanie przepisał, ale tak bez zaglądania do środka to naprawde dobry lekarz! Jasnowidz ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aga ja bym koniecznie poszła do gina, który jednak zrobi usg, bo nie wiadomo co w trawie piszczy.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Robilam test negatywny poszlam do lekarza dzis wyczol torbiel na jajniki ;-/( czy to wogule mozliwe ze wyczol( nierobil usg bo niema w gabinecie)) przepisal duphaston i mam zaczac brac i za 2 tygodnie na usg. Tylko niepamietam czy mam go brac przez cale 2 tygodnie czy tylko do momentu az sie okres zacznie :-/ plakac mi sie chce

Xoxo
coś to się kupy nie trzyma :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula wsiadaj jeszcze mojego do sklepu po bitą śmietanę wysłałam ha :D
Gorzej niż bbaba w ciąży mam smaki[emoji14]

reklama
Do góry