reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo głowa lepiej? Mi troche ulżyło.
Siurać siurać :) pokazywać krechy ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jugo dotarł hehe nie miał wyboru bo bym go tam oskalpowala ....a więc .... pierwsze badania totalna kicha ....po kuracji etc ma dzień dzisiejszy androlog ocenia wyniki bardzo dobrze ze znaczną poprawa .... ma brać tylko Profertil 2×1 i mamy działać ,mówi ze jest mega poprawa po kuracji o nie trzeba robić genetyki m bo to bez sensu gdyby genetyka zawiodła to wyniki by się nie polepszyly a zwłaszcza morfologia ..... mówi ze mamy dać sobie 3-6mc i powtórzył badania nasienia .... ale póki co nie ma wskazań do kolejnej wizyty .... kurcze przed kuracja nie było mowy nawet o inseminacji bo nie mieliby z czego zbytnio wybrać .... ogólnie szybko,zwięźle i na temat 200zl :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula super wieści :) nasmialam sie przy ostatnim zdaniu - 200 zł, kupe kasy Ci lekarze na nas zarabiają :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Xbumx chodziło mi o anule :p

Anula no to teraz do dzieła :D nie wiem o jaką kurację chodzi ale superasnie że działa :D

Jugoslawa a mi to przypomina vos innego :D

A tak apropo nie robiłam nigdy wykresów i nie znam

Azylem masz rację dużo kasy od nas biorą ale cóż skoro dobry to innego wyjścia nie masz a po drugie albo płacisz albo czekasz wieki na wizytę ...

Dziewczynę czy wy tu wstawialyscie na co oholny lekarz może wypisać skierowania ma badania ? Tzn które są refundowane

Właśnie patrze i 60 kapsułek czyli kuracja na miesiąc 200.00 zł ....coś lubią mnie dziś te 2stowki :)

azylek: też mi przeszła głowa :) Popadało i może się ciśnienie zmieniło, albo coś :)

anula: to cudownie! Takie wieści lubię :) Kamień z serca. Chciałabym zarabiać 200 zł w 20 minut (czy ile wy tam w gabinecie byliście).

oleczka: bo to obrazek do wolnej interpretacji ;)

azylek: też mi przeszła głowa :) Popadało i może się ciśnienie zmieniło, albo coś :)

anula: to cudownie! Takie wieści lubię :) Kamień z serca. Chciałabym zarabiać 200 zł w 20 minut (czy ile wy tam w gabinecie byliście).

oleczka: bo to obrazek do wolnej interpretacji ;)
no z 20 jak w mordę strzelił :)

tadaa
uploadfromtaptalk1460041255939.png

Załączniki

• uploadfromtaptalk1460041255939.png
    uploadfromtaptalk1460041255939.png
    74,4 KB · Wyświetleń: 230
Anula, super wiadomości :)
Dziewczyny, kurcze ... że też na medycynę nie poszłyśmy nie ?:D to jest praca ..

Ja mam wizytę u gina 14.04 aż się boję ... jutro bedę szukać wyników histopatologicznych, gdzieś po szpitalu.

reklama
Do góry