reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lavazza aaa widzę , widzę , ale może dla pewności powtorz jutro lub skocz na betke [emoji110][emoji110]

Dzol czyzby sie @ rozkrecala?

Agnesis współczuje naprawy a bardziej kosztow naprawy ...

I dzień dobry [emoji5]

Wiec tak co do temp mojej chyba sie unornowalo cos , temp dalej spada dziś 36.32 w zeszlym cyklu dzien przed owu tez mialam 36.32 a potem jeszcze spadła do 36.15 a potem sie dzwigala , wiec moze jeszcze jutro spadnie i sie będzie dziwgac pozniej , oby ! [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Carmen mam taką nadzieje [emoji38]
Ino nie wiem , co zrobić z dupkiem bo mialam od dzis brac a ogolnie buerze sie go po owu hmm...
Nie wiem czy wziasc czy poczekać..

wff2krhmvaem9yip.png

Witam się dziewczynki!
Byłam dzisiaj na kolejnych badaniach. Czas oczekiwania na wynik 10dni! :errr:

Bum może lepiej poczekaj na skok w górę z tym dupkiem. Mówiłam Ci że będzie jeszcze owu. Ja tam zaufania bezgranicznego do lekarzy nie mam. A przepisał Ci coś na endo przy tym clo?

Black [emoji108]

Majka nie miałam nic na endo ... Ogólnie to już piernicze te CLO jeszcze raz bym mogła , ale jakos i tak nie działa tak jak powinno , więc następny cykl tylko na inofemie będę , no chyba , ze sie cos w tym wydarzy [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mnie tez się wydaje,ze lepiej poczekać do owu...zreszta nic się nie stanie.
Wiecie poszłam dzis zobaczyc ta mala mojej szwagierki...jaka fajna wiecie. Az jej zazdroscilam pozytywnie oczywiście :)
A co do lekarzy to tez na dwoje babka wróżyła!!!!!! I usg tez bym nie wierzyła. Pamiętacie jak wam kiedys pisałam o tej lasce co tylko w 9 dc miała stosunek a mąż potem pojechał w delegację. Potem poszla do gina na monitoring a on jej powiedzial ze po owu nie ma śladu!!!! Ze cykl bezowulacyjny!!!!!! Za 1,5 miesiąca będzie rodzic takze wiecie, czasem jednak lepiej jest zaufać naszej intuicji,temperaturom i bólom . Bo jednak jak boli to raczej cos się dzieje :)

Do góry