reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lavazza aaa widzę , widzę , ale może dla pewności powtorz jutro lub skocz na betke [emoji110][emoji110]

Dzol czyzby sie @ rozkrecala?

Agnesis współczuje naprawy a bardziej kosztow naprawy ...

I dzień dobry [emoji5]

Wiec tak co do temp mojej chyba sie unornowalo cos , temp dalej spada dziś 36.32 w zeszlym cyklu dzien przed owu tez mialam 36.32 a potem jeszcze spadła do 36.15 a potem sie dzwigala , wiec moze jeszcze jutro spadnie i sie będzie dziwgac pozniej , oby ! [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Carmen mam taką nadzieje [emoji38]
Ino nie wiem , co zrobić z dupkiem bo mialam od dzis brac a ogolnie buerze sie go po owu hmm...
Nie wiem czy wziasc czy poczekać..

wff2krhmvaem9yip.png

Witam się dziewczynki!
Byłam dzisiaj na kolejnych badaniach. Czas oczekiwania na wynik 10dni! :errr:

Bum może lepiej poczekaj na skok w górę z tym dupkiem. Mówiłam Ci że będzie jeszcze owu. Ja tam zaufania bezgranicznego do lekarzy nie mam. A przepisał Ci coś na endo przy tym clo?

Black [emoji108]

Majka nie miałam nic na endo ... Ogólnie to już piernicze te CLO jeszcze raz bym mogła , ale jakos i tak nie działa tak jak powinno , więc następny cykl tylko na inofemie będę , no chyba , ze sie cos w tym wydarzy [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mnie tez się wydaje,ze lepiej poczekać do owu...zreszta nic się nie stanie.
Wiecie poszłam dzis zobaczyc ta mala mojej szwagierki...jaka fajna wiecie. Az jej zazdroscilam pozytywnie oczywiście :)
A co do lekarzy to tez na dwoje babka wróżyła!!!!!! I usg tez bym nie wierzyła. Pamiętacie jak wam kiedys pisałam o tej lasce co tylko w 9 dc miała stosunek a mąż potem pojechał w delegację. Potem poszla do gina na monitoring a on jej powiedzial ze po owu nie ma śladu!!!! Ze cykl bezowulacyjny!!!!!! Za 1,5 miesiąca będzie rodzic takze wiecie, czasem jednak lepiej jest zaufać naszej intuicji,temperaturom i bólom . Bo jednak jak boli to raczej cos się dzieje :)

Do góry