reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no odkurzacz to moj ulubiony sprzęt w domu na razie :p codziennie sobie odkurzam, bo i szybciej idzie, niż szarpać sie z takim wielkim, ciężkim i na kablu ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
A u mnie cos nie tak z temp [emoji46]
1475732048879.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475732048879.png
    1475732048879.png
    49,6 KB · Wyświetleń: 211
ja nie wiem jak to możliwe, wczoraj umyłam się, i czuje potem ze mam ślisko wiec lukam a tam różowy śluz, poszłam zrobić test i wyszedł taki drugi zrobiony dziś rano, bo mąż mówił ze pewnie test popsuty
upload_2016-10-6_7-40-41.png
ten z lewej wczoraj wieczorem zrobiłam a ten z prawej dziś to z prawej
dziś mam 8 dzień cyklu ten czas płody wg mojego kalendarza dopiero za tydzień w środę. ten dzisiaj raniejszy trochę jest ciemniejszy tam gdzie nie ma wady testu

Załączniki

• upload_2016-10-6_7-40-41.png
    upload_2016-10-6_7-40-41.png
    28,8 KB · Wyświetleń: 213
na szczęście dzień wcześniej czyli we wtorek żeśmy swawolili, a wczoraj to się uśmiałam z mojego przychodzę do pokoju pokazuje test mu a on wstał i poszedł się kąpać choć oglądał swój ulubiony film

Hajmal ale te testy sa negatywne.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Owulacyjny jest pozytywny dopiero jak obie kreski sa tak samo mocne lub nawet testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.
1475734834-er3qws.jpeg

a to tego nie wiedziałam dzięki
a ja mam tylko 7 testów wiec chyba muszę dokupić, ale to nie tak źle bo dokupię tylko ze w zeszłym m miesiacu miałam tylko 3 dni takie delikatne kreseczki i śluzu zero a teraz mi się śluz już zaczął. Jak pierwszego synka poczęliśmy to miałam tylko 5 testów i o ile pamiętam te kreseczki były mocne ale nie aż tak ciemne żeby ciemniejsze od wzorcowej . Dzieki za informację

Hajmal no moze być ze ciemniejsza nie wyjdzie, bo trzeba by było robić testy dwa razy dziennie, żeby ten pik hormonu wyłapać. Najważniejsze to i tak bzykać sie [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja sie złe czuje dzis, niedość, ze cos ze mnie leci, boli mnie podbrzusze, pachwiny, w ustach mam uczucie jakbym miała gorączkę, głowa pęka i jest mi niedobrze. Czyżby rzeczywiście @ w 14dc. Cholera wie mówiłam, ze nie mam parcia na starania, to cos sie musiało zacząć dziać żebym sie musiała martwić, ze cos nie tak :(

reklama
Hey ...

Hajmal tak jak Agnes mówi twój test nie jest pozytywny ... takze spokojnie [emoji4] ... testuj i obserwuj ...

Agnes oj bidulko ... a wszystko przez ta pogodę - nie da się jej wyłączyć [emoji52]? Bo normalnie funkcjonować się nie da ...

Do góry