reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hajmal ostatnio dzien przed @ tez przy badaniu szyjki wygrzebałem sobie brązowy śluz i na drugi dzien przyszła @. Ale dzis mam dopiero 13 dzien cyklu :( czuje ze sie rozkręci :(
Bum nie mam testów ale moze zaraz podjade i kupie [emoji848] choć nie wiem czy chce [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis to coś jest za wcześnie na @ [emoji19]
Moze podjedz i zobaczysz co obe mówią [emoji38]

Dzol i jak tam , weszlas ?

wff2krhmvaem9yip.png

a to może być plamienie owulacyjne, przed pierwszą ciążą miałam coś takiego i to była fajne bo pewne, teraz już nie mam :( a bym chciała.

cos wam powiem , opowiadała mi to na weselu pewna stateczna pani ok 60 l, znam ją i to bardzo poważna kobieta, wyszedł temat ciąży i ona mówi tak że kochała się z mężem przed pierwszym mężem w czasie @ i tylko wtedy i zaszła w ciażę , potem długo długo nie mieli dzieci aż znów spróbowali w @ i mieli drugie i po paruu latach tez w @ trafili 3 i maja syna i dwie już dorosłe córki . Aż sie wierzyć nie chce

Dopiero wracam. Trafilam z bzykaniem jak w morde strzelil. Juz po owu, byla wczoraj albo przedwczoraj. A przed wczoraj sie bzykalismy. Pytalam czy dzisiaj meczyc meza to powiedzial ze moze odpoczac bo juz po. Za 12 dni mam zrobic test. Przepisal clo na nastepne cykle w razie czego bo idzie na urlop. A wiesiek chyba mi nie pomogl albo za krotko go biore ( bo dopiero 1 cykl) bo sluzu wcale nie widze.

Edit: a ledwo co wsadzil sonde i pyta mnie czy mam bhcg dodatnia [emoji15][emoji15][emoji15] A ja oczy zrobilam i mowie ze dopiero 17 dc. No i wtedy on do mnie ze swiezo po owu jest.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

że kochała się z mężem przed pierwszym mężem
To będzie dosyć trudne w realizacji :D

Co do ''zachodzenia w ciążę'' podczas @ - owa Pani zapomniała Ci powiedzieć, że musiała mieć krótkie cykle ;) A kto o tym słyszał w tamtych czasach ? Nikt ...nikt o tym nie wiedział i nikt nie obliczał ...

Nessi ja mam pierwszy raz taki przypadek to moze sie u mnie sprawdzi [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi no płodnych jeszcze nie ma [emoji4] wczoraj pojawiło się trochę śluzu , dzisiaj nic aż tak , tylko mokro...
Ale dzisiaj mam 7dc i musimy zadziałać bo wczoraj odpadlam nie chciało mi się [emoji6]
Pisałam wam , że jajniki mnie nie bola i właśnie od godziny bola [emoji38]

Tak jak kiedyś pisałam , ale nie dostalam odp , pisze jeszcze rsz czy jest możliwość ze jak owu byla w 15dc , to teraz przy większej dawce z clo będzie wcześniej ? [emoji52]

Nessi hahahahahahaha już wiemy skąd się biorą rude dzieci [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry