reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol no ja w ostatnim cyklu pilam tez ale mialam dawke 2x1 ...
A teraz 4x1 to jest duzo boje sie jakos , jak moja @po tym CLO cos bardzo krwawa i bolesna ...

Pizzze dawaj no tu , zjadlabym taka cieplutka i swojska [emoji7]

Dzol no mojemu tez by sie to podobalo hehe [emoji23] jak on to mowi na bol gardła pulogardin a na bol glowy pulopiryna [emoji23][emoji23]

Wonderful a co tam u Ciebie , opowiadaj troszkę [emoji6] ?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum śliczna masz córeczkę :)
mój mąż też dzis dostanie piwo jak wróci z garażu na dzień chłopaka, a młody dostał gazetę z klocami lego, mowie wam jaki ucieszony.
Pisałyście tym tyłozgieciu, kiedyś mi ten pierwszy mój lekarz powiedział że mam 'przetrąconą macicę" nie dociekałam to było jak byłam w ciąży z młodszym synkiem, jak poszłam na kontrole po poronieniu to tez mówił ze dalej jest przetracona. Moze to jego przetracenie to właśnie to tyłozgiecie - muszę doczytać
dobrej nocy

Ja kupiłam swojemu perfumy, bo akurat byłam w drogerii po tusz do rzęs :p a ostatnio jedne pobił to mu sie przydadzą, bo on lubi mieć kolekcje. A ze po wypłacie jestem to ostatni raz niech zna moje dobre serce [emoji23]
A to ja i moje ukochane na drugim planie, przyczajony tygrys [emoji12]

1475259350-jz4ovi.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzol no ja w ostatnim cyklu pilam tez ale mialam dawke 2x1 ...
A teraz 4x1 to jest duzo boje sie jakos , jak moja @po tym CLO cos bardzo krwawa i bolesna ...

Pizzze dawaj no tu , zjadlabym taka cieplutka i swojska [emoji7]

Dzol no mojemu tez by sie to podobalo hehe [emoji23] jak on to mowi na bol gardła pulogardin a na bol glowy pulopiryna [emoji23][emoji23]

Wonderful a co tam u Ciebie , opowiadaj troszkę [emoji6] ?

wff2krhmvaem9yip.png
Bum to się będziesz męczyła jak piszesz, że po clo bardziej się leje. U mnie w końcu dwa dni wytchnienia od pracy, ogarniam dom bo się nazbierało wszystkiego. Teraz troszkę więcej wolnego będzie to można coś zaplanować. :)

Ja kupiłam swojemu perfumy, bo akurat byłam w drogerii po tusz do rzęs :p a ostatnio jedne pobił to mu sie przydadzą, bo on lubi mieć kolekcje. A ze po wypłacie jestem to ostatni raz niech zna moje dobre serce [emoji23]
A to ja i moje ukochane na drugim planie, przyczajony tygrys [emoji12]

1475259350-jz4ovi.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Agnesis faktycznie masz dobre serce. NArobiłaś mi ochoty na zimne piwko. :) Jaki fajny psiak :)

A i ja tez robię pizzę, ale mrożona haha [emoji38][emoji38] w końcu uruchomiłam piekarnik, bo już wieki go nie odpalałam [emoji39][emoji16]

Ps. Kupiłam sobie jeszcze fajeczki na jutrzejsze drinkowanie z koleżankami, ale już otworzyłam i wlasnie zmierzam na balkon [emoji41]

Mowię Wam, normalnie patologia. Matka bez pracy, pije, pali, po lokalach sie włóczy [emoji23][emoji23][emoji23]
A ze w patologii nie maja problemu z zachodzeniem w ciaze, to liczę na swoj cud [emoji12]

Agnesis mrozona tez lubię tylko Giuseppe [emoji23] i po co to kurzyc? Dla relasksu a do czego [emoji4]
Pierwsze co na fotce zobaczylam to psiaka , drugi plan to piwo [emoji38]

Wonderful mecze sie mecze , ale P mi kupil wareczke jabłko&gruszka więc szybko pójdę spać [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Mowię Wam, normalnie patologia. Matka bez pracy, pije, pali, po lokalach sie włóczy [emoji23][emoji23][emoji23]
A ze w patologii nie maja problemu z zachodzeniem w ciaze, to liczę na swoj cud [emoji12]

HAHAHA :) każdy czasami musi się wyszaleć.

reklama
Agnesis mrozona tez lubię tylko Giuseppe [emoji23] i po co to kurzyc? Dla relasksu a do czego [emoji4]
Pierwsze co na fotce zobaczylam to psiaka , drugi plan to piwo [emoji38]

Wonderful mecze sie mecze , ale P mi kupil wareczke jabłko&gruszka więc szybko pójdę spać [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png
Smacznego, dobra jest taka smakowa wareczka :)

Do góry