reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum prezent pierwsza klasa :)
Dzol zarejestruje sie, dostanę moze zasiłek dla bezrobotnych [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Wonderful fajka jedna bo moj P ma ograniczac palenie [emoji4]

Dziewczyny myslicie , zeby przy tym CLO nie pić inofemu?
Kurcze boje sie , ze mam za duza dawke clo + ten inofem to bedzie jakas bomba [emoji378]

wff2krhmvaem9yip.png

U nas jest tak jak ja stopuje to P kurzy jak smok , a, jak P stopuje to mnie znów bierze [emoji38]
Choć ja ostatnio malo pale z 5 fajek na dzień .

wff2krhmvaem9yip.png

Wonderful no właśnie razem nie umiemy sie zgrac , ale probujemy [emoji6]
My i tak w mieszkaniu nie palimy , tylko na sieni takie wychodzenie co trochę tez jest meczace a szczegolnie w takim okresie jak juz jest zimno na sieni wieczorem... [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Wonderful no właśnie razem nie umiemy sie zgrac , ale probujemy [emoji6]
My i tak w mieszkaniu nie palimy , tylko na sieni takie wychodzenie co trochę tez jest meczace a szczegolnie w takim okresie jak juz jest zimno na sieni wieczorem... [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
Na na pewno nie jest przyjemnie z ciepłego w zimne i z powrotem śmigać.

reklama
Dzol ty to z ostrej rury [emoji5] mi jakby babka ze sklepu nie przypomniałato by dostał nici bo nawet pobzykac sie nie da jak , choć moj P mi mowi , ze jest jeszcze opcja na bol gardla [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja na fejsie zobaczylam jak zaczeli posty wstawiac i wyskoczylam z pracy do sklepu. zaraz bede konczyc skladniki na pizze i sru do piekarnika, bo niedlugo bedzie.
Wez mnie nie strasz ze za duza dawka. Ja mialam clo 3x1 i inofem codziennie i narazie zyje [emoji23][emoji23][emoji23]

A z bolem gardla to mojemu by sie spodobalo. Pewnie codziennie by mowil ze cos zachrypnieta jestem [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry