reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W którą stronę jedzie autobus ? ;)
Zobacz załącznik 775412
Stoi w miejscu [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Cos u nas tez nie halo. Wystraszyłam sie ogólnie, bo Pani mówi, ze on sie wyłącza, jakby był w swoim świecie. Nie reaguje jak sie do niego mówi, jakby niesłyszal, na pytania odpowiada "nie wiem" nawet jak wie, ale trzeba go ciagnąć za język. W domu jest inaczej, choć jak tak myśle, to tez potrafi sie wyłączyć przy jedzeniu albo rano przy ubieraniu :/
Zobaczymy co z tego wyjdzie, co nam powiedzą i co zaleca.

Autobus? Jaki autobus? :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nessi ale to moze być angielski autobus [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A ja robię puzzle dla bejbików ... wersja testowa :D
WP_20160928_003[1].jpg

WP_20160928_002[1].jpg

WP_20160928_001[1].jpg

Załączniki

• WP_20160928_003[1].jpg
    WP_20160928_003[1].jpg
    346,6 KB · Wyświetleń: 306
  • WP_20160928_002[1].jpg
    WP_20160928_002[1].jpg
    351,6 KB · Wyświetleń: 309
  • WP_20160928_001[1].jpg
    WP_20160928_001[1].jpg
    348,5 KB · Wyświetleń: 300
Cos u nas tez nie halo. Wystraszyłam sie ogólnie, bo Pani mówi, ze on sie wyłącza, jakby był w swoim świecie. Nie reaguje jak sie do niego mówi, jakby niesłyszal, na pytania odpowiada "nie wiem" nawet jak wie, ale trzeba go ciagnąć za język. W domu jest inaczej, choć jak tak myśle, to tez potrafi sie wyłączyć przy jedzeniu albo rano przy ubieraniu :/
Zobaczymy co z tego wyjdzie, co nam powiedzą i co zaleca.

Autobus? Jaki autobus? :p

Dobra, dobra ...widziałam wersję ''sprzed edycji'' ;)

A czy Twój syn rozmawia chętnie z obcymi ? Z rówieśnikami ?

Nessi hahaha widzisz przedszkolaki mądrzejsze ode mnie [emoji5]
Tak pierwszy cykl , ale gin mówił , że @ dostane po 14-16 dniach od owu a u mnie dziś 16 i nic sie nie zapowida na @.
Szyjke mam wyzej niż ostatnio , twardą , brzuch mnie boli jak na @ i jajniki ciągną ..
Wrrr , jestem wkurzona bo myslalam , ze będzie po tym wszystkim szybko @ , ogolnie to humor mam raz - a raz + .
I chyba ja się muszę odciąć od forum [emoji50]

Puzzle pierwsza klasa [emoji111]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi hahaha widzisz przedszkolaki mądrzejsze ode mnie [emoji5]
Tak pierwszy cykl , ale gin mówił , że @ dostane po 14-16 dniach od owu a u mnie dziś 16 i nic sie nie zapowida na @.
Szyjke mam wyzej niż ostatnio , twardą , brzuch mnie boli jak na @ i jajniki ciągną ..
Wrrr , jestem wkurzona bo myslalam , ze będzie po tym wszystkim szybko @ , ogolnie to humor mam raz - a raz + .
I chyba ja się muszę odciąć od forum [emoji50]

Puzzle pierwsza klasa [emoji111]

wff2krhmvaem9yip.png

Oj nie gadaj ..!
Jak szyjka zamknięta i wysoko, to zawsze jest szansa ..Tylko pamiętasz, że szyjkę o tej samej porze się sprawdza nie ?

Nessi, bo jak sie przyjzałam temu pojazdowi to bardziej z wagonem pociągu mi sie skojarzył niż z autobusem :p
Puzzle świetne :)
Kuba moj nawiązuje kontakty, chętnie bawi sie i rozmawia z dziećmi. Czasem jest nieśmiały i nieporadny, ale to tylko do osób których nie zna. Ostatnio miał sytuacje na podwórku jak mu młodszy o rok chłopak zabrał 5zl. Mowię kurde nie będę drzeć sie przez okno, niech sobie radzi. Ale przyszedł do domu, moj S sie wkurzył, zszedł, kazał oddać tamtemu te 5zl i próbował tłumaczyć Kubie co ma robić i jak, ale on jest za delikatny żeby cokolwiek zrobic ;)

reklama
Nessi czy jest zamknięta to nie wiem bo nie umie tego sprawdzić jest wyżej i twardsza..
No ja sprawdzam i rano i wieczorem na razie stoi w miejscu ..
Ale ten brzuch mnie boli [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry