Stoi w miejscu [emoji6]
![wff2krhmvaem9yip.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fwff2krhmvaem9yip.png&hash=16bde8b0c6b32c01f3161c9b22d7beb8)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stoi w miejscu [emoji6]
Bum, przedszkolaki znają odpowiedz !Stoi w miejscu [emoji6]
![]()
Cos u nas tez nie halo. Wystraszyłam sie ogólnie, bo Pani mówi, ze on sie wyłącza, jakby był w swoim świecie. Nie reaguje jak sie do niego mówi, jakby niesłyszal, na pytania odpowiada "nie wiem" nawet jak wie, ale trzeba go ciagnąć za język. W domu jest inaczej, choć jak tak myśle, to tez potrafi sie wyłączyć przy jedzeniu albo rano przy ubieraniu :/
Zobaczymy co z tego wyjdzie, co nam powiedzą i co zaleca.
Autobus? Jaki autobus?
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Nessi hahaha widzisz przedszkolaki mądrzejsze ode mnie [emoji5]
Tak pierwszy cykl , ale gin mówił , że @ dostane po 14-16 dniach od owu a u mnie dziś 16 i nic sie nie zapowida na @.
Szyjke mam wyzej niż ostatnio , twardą , brzuch mnie boli jak na @ i jajniki ciągną ..
Wrrr , jestem wkurzona bo myslalam , ze będzie po tym wszystkim szybko @ , ogolnie to humor mam raz - a raz + .
I chyba ja się muszę odciąć od forum [emoji50]
Puzzle pierwsza klasa [emoji111]
![]()