reklama
Ja wam powiem że jak patrzę na wasze wyniki amoge to naprawdę wolę zapłacić drożej i kupić facelle z Rossmanna. Tam testy są zawsze wiarygodne. Wg mnie.
Ni kusia z niecierpliwością czekam na twój wynik bety..
To kto jutro testuje??
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ni kusia z niecierpliwością czekam na twój wynik bety..
To kto jutro testuje??
NeSSi
Moderatorka
Napisałam jej maila, że jutro przyjdę rozmawiać ...dzisiaj młody był na terapii SI ..babka chyba wie co mówi, bo powiedziała, że ma wiele problemów chłopak, i gdy następuje przeciążenie emocjonalne to mi chłopak pęka na lekcjach jak bańka mydlana. Mówiła też, że jest bardzo grzeczny, posłuszny, wykonuje wszystkie polecenia bez konieczności powtarzania i co najważniejsze jest bardzo ale to bardzo WRAŻLIWY. Podda go też terapii neuroflow, ze wzgl. na to, że traci koncentrację ..- a mi (jak mawia Anula) w to graj. Każdy papier się przyda i nie pogardzę ..Maziajka póki w aptece do końca miesiąca pracuje mogę cos załatwić
Nessi nauczycielka najperw mówiła, potem myślała. W ogóle czego nauczyciele sie spodziewają po dzieciach, które wyszły z przedszkola gdzie bawiły sie cały dzień w zasadzie? Potrzeba czasu. Nasza pani wczoraj mówiła, ze z 45minut lekcji 15 minut spędzają w ławkach, pózniej robią cos na dywanie, chwile pośpiewają, poruszają sie i tak w kółko. I tak stopniowo będzie wydłużać czas siedzenia w lawkach. O dziwo jest zadowolona, ze dzieci radzą sobie z samoobsługa, bo poprzednia pani wciąż uważała, ze z niczym sobie dzieci nie radzą [emoji55]
Młody tez ma zalecenie logopedy, ale oprócz logopedy w szkole nie mogę znaleźć u nas nikogo prywatnie [emoji53] a do Szczecina nie zamierzam jeździć, bo młody będzie wykończony i odmówi współpracy [emoji6]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Przyszło eye g, zjadł dzisiaj już 3 tabletki, jeszcze 3 łyknie i zobaczymy Magnez też zaliczony i mam go co chyba najważniejsze ODROBACZYĆ profilaktycznie. Za tydzień idę po odbiór diagnozy psychologicznej do poradni ..i zobaczymy. Niech mi tylko baba nie wmawia, że nic nie robię :]
Co do przerw w nauczaniu, to ona twierdzi, że im robi,....ale pytałam Michała i mówi, że od dzwonka do dzwonka każe im pani siedzieć w ławkach ..fakt -faktem, że on ściemniać lubi ..lub jak kto woli ''ubarwiać'' - i nie wiadomo komu wierzyć
Chyba wywołałam okres tym testem
Wyszłam spod prysznica, sprawdziłam szyjkę, a tam w środku brązowo i teraz mam brązowy śluz. A było biało, było nie grzebać
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Grzebała, grzebała i wygrzebała
Czyli co ? słuchasz zaleceń gina ? Staracie się bez wspomagania ?
anula88 - no ''niebo'' do ''ziemi'' - różnica widoczna gołym okiem Do reklam z proszkiem nadają się zdecydowanie te z Gemini - w celach propagandowych
anula to kurcze jest dziwne bo mi np wyszedł ten z gemini...
A mnie brzuch boli jak na @ [emoji37]
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Ty za dużo myślisz chyba ... Rób jutro testa a nie .... A nie Ty tu @-py przywołujesz
No i super, niech rośnie Wczoraj robiłaś poprzednią ?Beta 22
Ni kusia gratuluję! To super wiadomość! Jutro wizyta u gin?
reklama