reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
oo jest krecha. Może masz skaczącą owu, albo dwie w jednym cyklu, to sie zdarza....

Działajcie kobieto ;-)

No abracadabra normalnie :)
Kupię testy jak będę wracać z integracji sensorycznej z młodym.

Babka dzisiaj wymyśliła w szkole, że chce orzeczenie z poradni :D Pytam jakie ? A ona, że na zachowanie ...a ja zonk :D Powiedziałam, że poradnia, nie da mi żadnego orzeczenia bo dziecku oprócz zaleceń z integracji sensorycznej, i wadzie wymowy nic nie dolega :D
Z toku indywidualnego już zrezygnowała ... stwierdziła ''może trochę przesadziłam'' :D Jak powiedziałam ,że pójdę na lekcje to uwaga: ''nie na pierwszą i drugą bo się dobrze zachowuje ...tylko na późniejszą'' :D
To w końcu jest niegrzeczny cały czas czy tylko na ostatniej lekcji gada ?:D To jest sztuka dogadania ..
W końcu nie poszłam bo mi wył, że wstydu mu narobię :D

Orzeczenie o niekaralności mogę mu załatwić ...innego mi nie dadzą :D

Hahahah dobre;)
A tak serio to wiele nauczycieli jest "leniwych". Z góy skreślają dziecko, zamiast pogadać ze spokojem z rodzicami i innymi nauczycielami. Przecież zawsze musi być jakieś rozwiązanie z sytuacji. I nauczyciele powinni keirować sie dobrem dziecka, a nie swoim widzimisie....

Grunt, ze się w miarę dogadałaś. Będzie lepiej, zobaczysz :)

Hej dziewczyny podczyruje od czasu do czasu ale nie pisze bo jakos mnie to bardziej doluje...u mnie niestety tez kolejny cykl z niektorymi jade w leb leb widze...u mnie jutro @ bedzie...niestety chyba to wina progesteronu bo w 7 dpo mialam 11..... powiedzcie czy ma ktoras odsprzedac dupka?? ...wizyte do gin mam na koniec pazdziernika!! I nie ma szans wczesniej....a nie chce isc do innego zeby mu zaplaci 150 za wypisanie recepty.....moze ma ktoras z Was wiecej badz zalega i chce odsprzedac...bede wdzieczna.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka póki w aptece do końca miesiąca pracuje mogę cos załatwić ;)

Nessi nauczycielka najperw mówiła, potem myślała. W ogóle czego nauczyciele sie spodziewają po dzieciach, które wyszły z przedszkola gdzie bawiły sie cały dzień w zasadzie? Potrzeba czasu. Nasza pani wczoraj mówiła, ze z 45minut lekcji 15 minut spędzają w ławkach, pózniej robią cos na dywanie, chwile pośpiewają, poruszają sie i tak w kółko. I tak stopniowo będzie wydłużać czas siedzenia w lawkach. O dziwo jest zadowolona, ze dzieci radzą sobie z samoobsługa, bo poprzednia pani wciąż uważała, ze z niczym sobie dzieci nie radzą [emoji55]
Młody tez ma zalecenie logopedy, ale oprócz logopedy w szkole nie mogę znaleźć u nas nikogo prywatnie [emoji53] a do Szczecina nie zamierzam jeździć, bo młody będzie wykończony i odmówi współpracy [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Agnesis na prawde bylabym Ci do zgonnie wdzieczna:p a Ty chyba tez jutro @? Napisze priv.

W ogole nigdy nie sadzilam.ze tyle bede sie starac uczy sie czlowiek pokory....

Bum a Ty ile razy dziennie dupka bierzesz?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis mnie tez uratowala luteinka [emoji3] ja jeszcze 1 na wieczor dupka mam i czekam na @ [emoji58]

Wrocilismy z zakupow i juz ki sie nic nie chce a od dzisiaj zaczyna sie robota...

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Maziajka powinna @ być jutro, ale nie będzie, bo luteinę trochę pózniej odstawiłam [emoji55] taka miałam nadzieje i poczucie, ze sie udało, ze trochę cykl porabalam. Ale to nic :p od następnego cyklu nic nie będę brać tylko żyć nadzieja :D

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis ja to zawsze mam dobre przeczucia tym razem tez czulam ze dupa i sie nie mylilam... moje przczucia nigdy nie myla niestety....

Do góry