reklama
NeSSi
Moderatorka
oo jest krecha. Może masz skaczącą owu, albo dwie w jednym cyklu, to sie zdarza....
Działajcie kobieto ;-)
No abracadabra normalnie
Kupię testy jak będę wracać z integracji sensorycznej z młodym.
Babka dzisiaj wymyśliła w szkole, że chce orzeczenie z poradni Pytam jakie ? A ona, że na zachowanie ...a ja zonk Powiedziałam, że poradnia, nie da mi żadnego orzeczenia bo dziecku oprócz zaleceń z integracji sensorycznej, i wadzie wymowy nic nie dolega
Z toku indywidualnego już zrezygnowała ... stwierdziła ''może trochę przesadziłam'' Jak powiedziałam ,że pójdę na lekcje to uwaga: ''nie na pierwszą i drugą bo się dobrze zachowuje ...tylko na późniejszą''
To w końcu jest niegrzeczny cały czas czy tylko na ostatniej lekcji gada ? To jest sztuka dogadania ..
W końcu nie poszłam bo mi wył, że wstydu mu narobię
Orzeczenie o niekaralności mogę mu załatwić ...innego mi nie dadzą
Hahahah dobre
A tak serio to wiele nauczycieli jest "leniwych". Z góy skreślają dziecko, zamiast pogadać ze spokojem z rodzicami i innymi nauczycielami. Przecież zawsze musi być jakieś rozwiązanie z sytuacji. I nauczyciele powinni keirować sie dobrem dziecka, a nie swoim widzimisie....
Grunt, ze się w miarę dogadałaś. Będzie lepiej, zobaczysz
A tak serio to wiele nauczycieli jest "leniwych". Z góy skreślają dziecko, zamiast pogadać ze spokojem z rodzicami i innymi nauczycielami. Przecież zawsze musi być jakieś rozwiązanie z sytuacji. I nauczyciele powinni keirować sie dobrem dziecka, a nie swoim widzimisie....
Grunt, ze się w miarę dogadałaś. Będzie lepiej, zobaczysz
Hej dziewczyny podczyruje od czasu do czasu ale nie pisze bo jakos mnie to bardziej doluje...u mnie niestety tez kolejny cykl z niektorymi jade w leb leb widze...u mnie jutro @ bedzie...niestety chyba to wina progesteronu bo w 7 dpo mialam 11..... powiedzcie czy ma ktoras odsprzedac dupka?? ...wizyte do gin mam na koniec pazdziernika!! I nie ma szans wczesniej....a nie chce isc do innego zeby mu zaplaci 150 za wypisanie recepty.....moze ma ktoras z Was wiecej badz zalega i chce odsprzedac...bede wdzieczna.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Fanka BB :)
Maziajka póki w aptece do końca miesiąca pracuje mogę cos załatwić
Nessi nauczycielka najperw mówiła, potem myślała. W ogóle czego nauczyciele sie spodziewają po dzieciach, które wyszły z przedszkola gdzie bawiły sie cały dzień w zasadzie? Potrzeba czasu. Nasza pani wczoraj mówiła, ze z 45minut lekcji 15 minut spędzają w ławkach, pózniej robią cos na dywanie, chwile pośpiewają, poruszają sie i tak w kółko. I tak stopniowo będzie wydłużać czas siedzenia w lawkach. O dziwo jest zadowolona, ze dzieci radzą sobie z samoobsługa, bo poprzednia pani wciąż uważała, ze z niczym sobie dzieci nie radzą [emoji55]
Młody tez ma zalecenie logopedy, ale oprócz logopedy w szkole nie mogę znaleźć u nas nikogo prywatnie [emoji53] a do Szczecina nie zamierzam jeździć, bo młody będzie wykończony i odmówi współpracy [emoji6]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Nessi nauczycielka najperw mówiła, potem myślała. W ogóle czego nauczyciele sie spodziewają po dzieciach, które wyszły z przedszkola gdzie bawiły sie cały dzień w zasadzie? Potrzeba czasu. Nasza pani wczoraj mówiła, ze z 45minut lekcji 15 minut spędzają w ławkach, pózniej robią cos na dywanie, chwile pośpiewają, poruszają sie i tak w kółko. I tak stopniowo będzie wydłużać czas siedzenia w lawkach. O dziwo jest zadowolona, ze dzieci radzą sobie z samoobsługa, bo poprzednia pani wciąż uważała, ze z niczym sobie dzieci nie radzą [emoji55]
Młody tez ma zalecenie logopedy, ale oprócz logopedy w szkole nie mogę znaleźć u nas nikogo prywatnie [emoji53] a do Szczecina nie zamierzam jeździć, bo młody będzie wykończony i odmówi współpracy [emoji6]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Agnesis na prawde bylabym Ci do zgonnie wdzieczna a Ty chyba tez jutro @? Napisze priv.
W ogole nigdy nie sadzilam.ze tyle bede sie starac uczy sie czlowiek pokory....
Bum a Ty ile razy dziennie dupka bierzesz?
W ogole nigdy nie sadzilam.ze tyle bede sie starac uczy sie czlowiek pokory....
Bum a Ty ile razy dziennie dupka bierzesz?
agnesis mnie tez uratowala luteinka [emoji3] ja jeszcze 1 na wieczor dupka mam i czekam na @ [emoji58]
Wrocilismy z zakupow i juz ki sie nic nie chce a od dzisiaj zaczyna sie robota...
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Wrocilismy z zakupow i juz ki sie nic nie chce a od dzisiaj zaczyna sie robota...
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
agnesis
Fanka BB :)
Maziajka powinna @ być jutro, ale nie będzie, bo luteinę trochę pózniej odstawiłam [emoji55] taka miałam nadzieje i poczucie, ze sie udało, ze trochę cykl porabalam. Ale to nic od następnego cyklu nic nie będę brać tylko żyć nadzieja
reklama