reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum a jednak?
Powiedzcie mi czy takie samopoczucie jest normalne?
Leżę spokojnie sobie oglądam tv o niczym nie myślę no pozatym aby iść spać a nagle brzuch zaczyna boleć i niedobrze mi się robi...
Ale cycki bolą...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Nikusia a widzisz [emoji4] ... widać gołym nawet moim ślepym okiem [emoji38] ... masz jeszcze teściory ? zrób jeszcze z ranka [emoji6]

Bum trzasnij trzasnij [emoji38]

Rene zapodaj no spe i magnez może jak masz ....

Agnes kciuki za jutrzejszy twój test ... pozytywy nam tu przyślij z rana ...

No to dziewczyny coś czuje ze ostro zabaluje w weekend przez was [emoji38] no ale jak mus to mus ....

Zuzkon a ty może też trzasniesz płytciaka jutro z dzuewuchami ?[emoji6]

Ja to trzasne jutro test, a w sobotę butelkę wina [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja to trzasne jutro test, a w sobotę butelkę wina [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
I to jest bardzo dobry plan [emoji4]...

Artemida gwarantuje Ci, ze sama nie zostaniesz :)

I to jest bardzo dobry plan [emoji4]...

Dobry, wiem, ze dobry. Tylko jeszcze paczkę tabletek na ból głowy kolejnego dnia :p

Coś mi się wydaje że niedługo zostanę sama na tym wątku [emoji27] [emoji27] [emoji20] [emoji20]
Ale cały czas nadzieja w nowym cyklu. Odliczam jeszcze 6 tabletek dupka i będzie @ a potem clo...ehh

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ... nie zostaniesz sama ,bo to ja na tym wątku zgasze światło [emoji6]....i powiem Ci coś ...moje doświadczenie w kwestii starań o drugie dziecko ma niezły gabaryt - dosłownie adekwatny do mojej obecnej wagi [emoji6].... bywało różnie,wzloty i upadki ...od euforii po depreche .... miałam siły a po każdym upadku się podawałam ... mimo,iż rozum mówił " stop,rezerwa wyczerpana" tak serducho dawało nadzieje .... odnosiłam wrażenie ze wszystkim się udaje,a mi nie ,ciągle tkwie w miejscu ... była to radość i łzy ... bo starczka nie marzy o niczym innym,jej życie kręci się wokół ciąży w 99% ... na wszystko potrzeba czasu,na akceptację,na dystans do siebie i innych,na przyswojenie rzeczywistości i naładowania akumulatorów ....czym bardziej człowiek się nakręca tym trudniej ... a w tym.wszystkim nie doceniamy tego co mamy ... psychika działa cuda,czym bardziej się nakręcamy tym grubsza bariera .... szlak mnie trafia jak mówią do okoła " przyjdzie czas,uda się "
... ale z czasem zrozumiałam ze zaniedbuje to co mam najcenniejszego,życie,partnera ,rodzinę ... zobaczysz przyjdzie i na nas czas,będziemy świętować pozytywny test ciążowy,bicie serducha naszej "kropki" ,pierwsze ruchy .... i to wszystko przyjdzie z zaskoczenia -zobaczysz ... wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy ... i nie mysl,ze łatwo się mówi ... łatwiej jest z czasem .... ale nie można stracić całej reszty przez myśl o jednym .... czas uczy cieszyć się ze szczęścia innych i cierpliwości z dystansem .... a więc popraw koronę,cyc,zaciśnij zęby i idziemy dalej ... [emoji4]

Dobry, wiem, ze dobry. Tylko jeszcze paczkę tabletek na ból głowy kolejnego dnia [emoji14]

A to powiem Ci w sekrecie ze ja juz siorbam [emoji38]a co ... przecież na lepsze endometrium trzeba [emoji4] ...

reklama
Coś mi się wydaje że niedługo zostanę sama na tym wątku [emoji27] [emoji27] [emoji20] [emoji20]
Ale cały czas nadzieja w nowym cyklu. Odliczam jeszcze 6 tabletek dupka i będzie @ a potem clo...ehh

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze jaa zostane na tym watku, takze spoko [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry