reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W mediolanie tez sie ochlodzilo !!!!!
Boje siie tylko o mala Bo w zeszlym piatek odkrylam ze to kichanie i nocne budzenie sie to grzyb!!! Ma silne uczulenie na wilgoc no i oczywiscie nie moze jesc wszystkiego [emoji36] musze czyscic chlorem wszedzie i czesto wietrzyc no i kontrolowac sciany w rogach. Tutaj troche grzyba mialam wiec dobrze, ze teraz zmieniamy mieszkanie na nowsze!! Ale jest teraz za to problem wilgoci na dworze [emoji21] bidulka moja mala, w piachu tez sie nie moze bawic,a o zabawie z liscmi nie ma mowy. Mam nadzieje,ze kiedys jej minie.. .
Ciesze sie, ze w sobote bede mogla graty przenosic do nowego domku,przerazaja mnie tylko pluskwy!!! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Qrwa boje sie ich,jeszcze gorzej niz pajakow,ciuchow na balkon nie bede mogla wywiesic Bo wchodza do srodka i smierdza !!!
Dzis 3 dc , ciekawe jaki bedzie ten cykl. Mam nadzieje ze zmiana mieszkania , remont, czyszczenie wszystkiego sprawi, ze zapomne o staraniach..no chyba ze bede jeszcze gorzej zestresowana niz jestem.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja już nawet na tego kwiatka nie liczyłam ale miło się zrobiło[emoji4]

Aaa.. Bum, możesz mi usunąć z tabelki imię dziecka bo okazuje się ze tą kwestią jest ciągle otwarta i do dnia porodu kompromisu nie bedzie[emoji52]

Carmen a skąd te pluskwy? Może w nowym domu ich nie będzie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen a skąd te pluskwy? Może w nowym domu ich nie będzie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Pluskwy zyja w takim klimacie, co roku mendy wychodza i zostaja dopoki nie zawita cieplo [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Az mnie dreszcze przechodza na sama mysl!!
Sa dwa rodzaje zielone i brazowe co spryskuja takim plynem no i jak ci siknie w oko czy gdzies tam to spuchniete heheee
Tragedia mowie ci.

Zyja na dworze wlasnie w takim wilgotnym klimacie, ale do domu tez sie gnaja smierdziele i bzycza ahahaaa

Aaa to takie paskudztwo. Chyba bym umarła, bo ja sie panicznie boje owadów [emoji33]
Ale nie boje sie pająków, mogę brać je w ręce [emoji14]

Ostatnia edycja:
Aaa to takie paskudztwo. Chyba bym umarła, bo ja sie panicznie boje owadów [emoji33]
Ale nie boje sie pająków, mogę brać je w ręce [emoji14]

Obrzydliwe jak skurw.......
Pajaki!!!???? Ze co!!! Ze jak!!!!
Ooj w rece nie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja to sie boje nawet takiego kurzoka a co dopiero wypasionego pająka ! [emoji44]

Ufff wrocilam z młodą z małych zakupów jeszcze jutro na zakupy , w piątek na zakupy a kasa leci wrrr....

A tak patrząc po mojej temp to raczej ciąży nie ma , tylko z dwa razy byla na poziomie 37.

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
NATI 24.09- genetczne [emoji171]

Do góry