reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry ...

Nikusia widzę i ja [emoji38] !
Trzymam kciuki ....
Z każdym dniem będzie coraz to ciemniejsza ! A jak nie chcesz czekać to zawsze dla pewności jakaś betę możesz strzelić [emoji6] ...

reklama
Dzięki dziewczyny, dzisiaj to nawet mój mąż zauważył aczkolwiek ciągle to bladzioch.
Z betą się waham cały czas...źle mi się laboratorium szpitalne kojarzy, nie mam ochoty tam iść, dlatego zrobię na odwrót niż zawsze i wykorzystam zapas testów a jak krecha ściemnieje zapiszę się do gina ;-)

Dzięki dziewczyny, dzisiaj to nawet mój mąż zauważył aczkolwiek ciągle to bladzioch.
Z betą się waham cały czas...źle mi się laboratorium szpitalne kojarzy, nie mam ochoty tam iść, dlatego zrobię na odwrót niż zawsze i wykorzystam zapas testów a jak krecha ściemnieje zapiszę się do gina ;-)
Chętnie nacieszymy sobie oko [emoji6]

nikusia ja tam bym żyły oszczędzała :) na Twoim miejscu
ja też czekam na wynik Bum, a testuje we wtorek chyba że @ przyjdzie wcześniej, teoretycznie mogę bete zrobić w piątek ale wynik i tak będzie w poniedziałek wiec nic mi to nie da

ni_kusia - dzisiaj i ja widzę kreskę, oby ciemniała! :)

A ja wychodzę z założenia, że jednak moje testy to dziadostwo ...Z rana kiedy stężenie powinno być największe wychodzi to:
Bez tytułu.png

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    302,9 KB · Wyświetleń: 139
No wieczorem się robi ...ale ja robię z rana, w południe i wieczorem - bo badziewiaste testy kupiłam.
Kochana tez nabyłam taki badziew w aptece Gemini ... szkoda kasy było to sobie teraz mogę ... jednak te facelle z rosmanna najlepsze .... olać to [emoji23]...

Jak mlodzieniec w szkole ,opowiadaj ?

reklama
Hej ...

nikusia ja chyba w piątek zatestuje jednak ...

Nessi no rano tez mi nie wychodziły te testy ale od 13 juz tak . [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Do góry