reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oj taki jeden u nas zawsze robi, możesz co tydzień chodzić i będzie robić Ci usg, ale za cholerę sie nie zna na rzeczy :D a moj po prostu na razie każe mi czekać pół roku, ostatnio robił usg wiec teraz pewnie stwierdzi, ze jeszcze pół roku nie minęło, nie mamy czego szukać :/

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dziewczyny haha dziwny jest bo tak jakby plodny ale zbity i biały , nic no obejrzymy w czwartek [emoji5]

agnesis niestety tak to jest z tymi państwowymi lekarzami , boze za co oni maja płacone to nie wiem....

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Jedynie co to dziwne , ze po tym kluciu w sobote na raz temp skoczyla do 37 [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum no obejrzymy, ja tez mam ogrom takiego białego śluzu, ale u mnie to po luteinie, wiec nie mam sie co sugerować [emoji52]
A jak Wasze szyjki? Po owu? Miekkie, twarde?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis a po dupku tez ten sluz moze byc?
U mnie twarda i wysoko ale czy zamknieta otwarta pojęcia brak [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum po dupku to nie, bo ja lutke biorę dopochwowo, wiec niewiem czy to śluz czy co, a od groma jest, stoję i czuje jak leci [emoji50]

agnesis aaa myslaam , ze podjezyk bierzesz [emoji6]
Nic no , test owu dzisiaj robilam ale dzis jedna kreska [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum odwal Ty się od tych testów owu kobieto!!! :D po co się stresujesz dodatkowo.
Po dupku ponoć skacze temperatura w górę, no i w ciąży :)
Po luteinie też mam śluz, ale grudkami taki wiecie jak mokry proszek :D
Ja się na szyjce znam mało, ale moja szyjka jest raczej zamknięta

reklama
teczowa hahahaha lubie je [emoji5]
Bo wlasnie po dupku nie skacze , tylko po luteinie [emoji38]
Ja sie tylko znam czy wysoko czy nisko haha [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry