reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

o Agnesis widze po terminarzu Bum ze masz wizyte w czwartek. to tak jak ja :-) umowilas sie zapobiegawczo w razie ciazy? bo ja ide pogadac o dupie maryny bo nawet usg mi nie zrobi.

reklama
Cześć dziewczyny, kurcze przez weekend tyle naskrobiecie, że nie sposób Was nadgonić:(

Czy któaś z Was już testowała? Wiemy coś??

Ja testowałam rano, ale do okresu 7 dni wiec doopa. Przez chwilę myślałam, że widzę cień kreski i że ona zniknęła, ale chyba mam omamy ;-P

Dziś mam mdłości, wszystko mi się unosi w żołądku....masakra jakaś.....a taki mam spokój wewnętrzny jeśli chodzi o starania, a tu takie coś.....No nic, pożyjemy zobaczymy ;-)

Dzol ide po wynik cytologi i spróbuje usg wyłudzić, żeby sprawdzić czy mi pecherzyki nie zostały, ale ze ten gin uważa, ze po promieniu mamy czekać pół roku, to pewnie mnie oleje :D
No nic, może zmienię gina, choć ten ogólnie jest dobry w swoim fachu [emoji848]
Przy okazji tez pogadam o dupie maryny, może jakieś pytania mi sie przypomną ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

no wlasnie ja musze sobie pozapisywac bo jak wchodze to wszystko zapominam. mi usg nie zrobi bo mam okres no ale moze o tych nk cos powie i jakies badania doradzi.

ja to nie mam żadnych objawów, bóli kłucia, śluzu ni trochę. Pewnie to cykl bezpłodny był. Przynajmniej jeszcze trochę pieniędzy odłożę na przyszłość :)

Śluzu to ja mam w ciule białego , gęstego [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Tęczowa chodzę państwowo póki co, ale zastanawiam sie ogólnie nad monitoringiem, ale dam sobie jeszcze czas, zawsze wszystko miałam regularnie i myśle, ze głowa tu tylko jest powodem wszystkiego, choć i tak coraz bardziej odpuszczam...

Bum to masz ciążowy śluz :p [emoji1]

Artemida konieczny nie jest, zobaczysz czy będziesz miała swoj śluz po clo. Bo może Tobie sie nie wysuszy :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Bum hmm nie napędzam myśli , ale ten śluz to ja miałam w ciąży :D
Tak myslałam Agnesis, że państwowo bo tylko oni mogą skąpić usg :/

Do góry