reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja żałuję że nie robiłam codziennie teraz zaczynam mieć wątpliwości czy na pewno były wystarczająco pozytywne. Bez monitu samemu nic się nie ustali.

reklama
majka tak ale jedna kreska była i lekki ślad gdzie testowa miała być ledwo widoczny ...

agnesis ja mam we wtorek 10dpo iiiii koniec dupka nie wiem czy tez by nie machnac i sprawdzić bo szkoda mi zaczynac op nowego jak brak ciąży bedzie [emoji28]

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

majka a może masz pcos ...? Hmmm nie mam pojęcia a ciążowy masz test?

wff2krhmvaem9yip.png

majka moze zrób , nie kiedy owu tez wykrywaja ciąże [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

majka- może tak jak Bum pisze idź na monitoring , nie zaszkodzi , a może coś ujawni, ja np miałam strasznie małe endo , wiec przed ow wpiepszałam orzechy i brałam olejek z wiesiołka , no i oczywiście sprawdziłam czy pecherzyki pękają

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie orzechy ??

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Może i tak. Jakiś ciążowy mam z tego samego paka.
Sikaj,sikaj hehe
Mi wczoraj owu wyszedl dosc ciemny
W czwartek zauwazylam ledwo co plamki bardzo jasne pomaranczowe. E piatek sluz lekko pomaranczowy . I na tym koniec.
Wczoraj zobaczylam taka rzadka krew, szlam do centrum wiec wlozylamm sobie tampaxa bo mowie sobie: na pewno okres sie rozkreci.
Tampon czysty prawie byl. Wczoraj wlasnie strzelilam sobie tak dla jaj test owu i ku mojemu zdziwieniu nawet ciemny wyszedl,bo pare dni temu byl bialy!!!!!!!
Dzis znowu troszke rzadkiej krwi....no ale u mnie pcos moze plata figle.
Majka moze niekoniecznie masz pcos zaawansowane ,moze sa tylko malusienkie cysty co niekoniecznie oznaczaja pcos

reklama
Sikaj,sikaj hehe
Mi wczoraj owu wyszedl dosc ciemny
W czwartek zauwazylam ledwo co plamki bardzo jasne pomaranczowe. E piatek sluz lekko pomaranczowy . I na tym koniec.
Wczoraj zobaczylam taka rzadka krew, szlam do centrum wiec wlozylamm sobie tampaxa bo mowie sobie: na pewno okres sie rozkreci.
Tampon czysty prawie byl. Wczoraj wlasnie strzelilam sobie tak dla jaj test owu i ku mojemu zdziwieniu nawet ciemny wyszedl,bo pare dni temu byl bialy!!!!!!!
Dzis znowu troszke rzadkiej krwi....no ale u mnie pcos moze plata figle.
Majka moze niekoniecznie masz pcos zaawansowane ,moze sa tylko malusienkie cysty co niekoniecznie oznaczaja pcos

A Ty czemu ciążowego w takim razie nie zrobiłaś?

Do góry