Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie orzechy ??majka- może tak jak Bum pisze idź na monitoring , nie zaszkodzi , a może coś ujawni, ja np miałam strasznie małe endo , wiec przed ow wpiepszałam orzechy i brałam olejek z wiesiołka , no i oczywiście sprawdziłam czy pecherzyki pękają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sikaj,sikaj heheMoże i tak. Jakiś ciążowy mam z tego samego paka.
A Ty czemu ciążowego w takim razie nie zrobiłaś?Sikaj,sikaj hehe
Mi wczoraj owu wyszedl dosc ciemny
W czwartek zauwazylam ledwo co plamki bardzo jasne pomaranczowe. E piatek sluz lekko pomaranczowy . I na tym koniec.
Wczoraj zobaczylam taka rzadka krew, szlam do centrum wiec wlozylamm sobie tampaxa bo mowie sobie: na pewno okres sie rozkreci.
Tampon czysty prawie byl. Wczoraj wlasnie strzelilam sobie tak dla jaj test owu i ku mojemu zdziwieniu nawet ciemny wyszedl,bo pare dni temu byl bialy!!!!!!!
Dzis znowu troszke rzadkiej krwi....no ale u mnie pcos moze plata figle.
Majka moze niekoniecznie masz pcos zaawansowane ,moze sa tylko malusienkie cysty co niekoniecznie oznaczaja pcos
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk