reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No racja, skoro temp już jest podwyższona to spadnie dopiero na @ a czasem to mi dopiero w trakcie @ :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Bo zeby wnioskowac czy jest ciąża , to by musiała być przez 18 dni podwyzszona... [emoji53] a do tego czasu juz test robimy ....

wff2krhmvaem9yip.png

ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Bo zeby wnioskowac czy jest ciąża , to by musiała być przez 18 dni podwyzszona... [emoji53] a do tego czasu juz test robimy ....

wff2krhmvaem9yip.png

Albo dostajemy @ w tym czasie. A o co chodzi z tymi wartościami C ? Jak najedziesz kursorem na kropeczke to pokazuje.

majka ok otwarłam juz twoj wykres hehe , kurcze teraz tak patrze i nie mialas moze owu w 11dc ? Kurcze dziwny ten twoj wykres ....

wff2krhmvaem9yip.png

majka ok otwarłam juz twoj wykres hehe , kurcze teraz tak patrze i nie mialas moze owu w 11dc ? Kurcze dziwny ten twoj wykres ....

wff2krhmvaem9yip.png

Jak na moje długie cykle 11dc to zdecydowanie za wcześnie na owu no i testy później by nie wychodziły a te początkowe temp są tak zrąbane bo wróciłam do pracy po urlopie i jest zmiana czasu mierzenia. Zresztą wiesz jak u mnie jest z tym mierzeniem, nie kieruje się zbytnio tym wykresem. Przyszły będzie bardziej wiarygodny.

Ogólnie może być tak a np masz drugą faze długą bo coś z tym prg masz nie tak ...
Moze mobitoring by ci dał dużo mi bardzo pomógł [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Ale zobacz niżej na moim wykresie na testy owu i ból owulacyjny. Nic tu się nie zgadza. A myślisz że jak mam za niski progesteron to nie ma szans na ciążę? Jestem na dobrej drodze do lekarza bo powoli łapie mnie frustracja ;)

Dzień dobry ranne ptaszki :)

U mnie drugi dzień leje , spada ciśnienie wiec wypiłam wczoraj kawę zwykła , wiec i dziś zaryzykuje , u mnie wczoraj coś mdłości zamieniły się w mulenie wiec chyba odchodzą jak bym mogła pic to wypiła bym drinka na pożegnanie :-)

Ja to w ogóle jak miałam zagnieżdżenie to miałam ogromny ból żołądka , bolało okropnie i kuło z każdej strony , w tedy nie wiedziałam ze to zagnieżdżenie , nawet któraś z was napisała może to zagnieżdżenie i okazało się ze to było właśnie to , w tedy ten żołądek bolał mnie prawie cały dzień dziwne uczucie

Bum- tempka rośnie ładnie

Agnesis - ja tez zawsze jak czegoś nie mogę znaleźć zganiam na kosmitów hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

majka- może tak jak Bum pisze idź na monitoring , nie zaszkodzi , a może coś ujawni, ja np miałam strasznie małe endo , wiec przed ow wpiepszałam orzechy i brałam olejek z wiesiołka , no i oczywiście sprawdziłam czy pecherzyki pękają

majka szanse zapewne masz , ale jak jest niski progesteron to często są przez to poronienia...

Nati dzień dobry [emoji5]
U mnie leje tak samo , a ja sie czuje mega śpiącoooo , kawe sobie tez zrobilam na pobudzenie [emoji3]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum - zmiana pogody wiec teraz jak zombie będziemy chodzić :)

Ja mam taką nadzieje ze jak wszystkie zajdziecie , to i tak zostaniecie na tym wątku , ja jestem na kwietniówkach ale lepiej czuje się tu :)

Do góry