reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

aktualizacja tabelki !
sprawdzic czy wszystko ok :)
shakie podaj mi dane na priv .

tatatatta.jpg
ffafafafaffafafafafaffafafa.jpg

Załączniki

• ffafafafaffafafafafaffafafa.jpg
    ffafafafaffafafafafaffafafa.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 185
  • tatatatta.jpg
    tatatatta.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 180
reklama
Cześć dziewczyny. Ja dziś wieczorkiem pędze na imprezę taneczna dla Polaków w Holandii ;)

Będzie szaleństwo :-)
Dawno nie tańczyłam - dokładnie od kwietnia!!! Ha ha
Na razie sprzątanie, pranie i gotowanie. Jeszcze trochę i zacznę się na bustwo robić [emoji140] [emoji126] [emoji151] [emoji156] [emoji168] [emoji105]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Od kwietnia nie tanczysz [emoji1][emoji1]
Ja 7 lat z groszami[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Kuzde martwie sie bo u mnie na tescie owu od wczoraj tylko biel nie ma cienie jak zawsze byl hmmm ....

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Kuzde martwie sie bo u mnie na tescie owu od wczoraj tylko biel nie ma cienie jak zawsze byl hmmm ....

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
I byc tu madrym no nie, u mnie dzis tez biel Vizira...

Powinni z nfz'tu przydzielać nam aparaty do usg, żeby wiedzieć kiedy płodne. W końcu rządzącym zależy na tym żebyśmy sie rozmnażali [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak agnesis masz racje . Fajnie by bylo jakby dawali sknerusy.
Ja tez juz kiedys napisalam,ze chyba se Sama kupie sprzeta i bede zagladala. I ile kasy by sie zaoszczedzilo i nerwow. I te nerwy w kolejce tez trzeba oczywiscie wymienic. [emoji38][emoji38]

Bum ja dopiero lutke będę mogła kupić w poniedziałek bo ta apteka jest tylko czynna na tygodniu, ale idę w poniedziałek na betę bo to będzie najlepsze rozwiązanie, a jak wyjdzie że nie jestem to wtedy kupie.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja bym chciała umieć być wredna suka! Ale chyba ludzie uczą mnie tego powoli. Jak ktoś prosi o pomoc to nie potrafię odmówić. Ale w durga stronę każdy ma mnie w dupie. Koniec ku*wa. Nie dam sie więcej wykorzystywać [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Wyzalilam sie i jak nie paliłam tak idę zajarac [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka!
Co za masakra... Uwierzycie że mnie szyjka boli?! Masakrycznie :( Test owu taki sam jak wczoraj. Nie wiem co o tym myśleć.
Bum a w jaki dokładnie sposób robisz te testy?

Do góry