reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hello [emoji39] a ja jak co kazda sobote mam lenia...tempka dzis znowu spadla ...
W czwartek mialam 36,88. Wczoraj 36,83 a dzis niestety 36,78 wiec jak rozumiem i ten cykl na marne. [emoji36] Mam nadzieje,ze w nast cyklu Pan Bog bedzie bardziej laskawszy ze mna [emoji39][emoji39]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen będzie dobrze kochana a moze to zagniezdzenie [emoji14]

A ja dziś zamawialam półkę do pokoju małej , przecież gdzieś ten chomik musi stać [emoji16]

U nas coś cichoooo [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Miesiaczka albo 16 albo 19 Bo nie wiem czyy cykl bedzie mial 28 czy 31......
Nawet niee czuuje sie jak na ciaze ,ale to nic. Predzej czy pozniej musi siie udac [emoji39]
Bum zamawiasz polke - to dobrze to mala nie bedzie go zawsze meczyla. A ja pamietam jak za dzieciaka mialam i chomika i swinke- to stale buszowali, wczesnie rano juz chrupali hehe [emoji23]

Cześć laski,
Ja właśnie muszę czymś zająć głowę i nie myśleć czy jestem w ciąży czy tylko @ się spóźnia i robię obiad makaron z sosem carbonara pierwszy raz robię sama, a nie z torebki [emoji4] i chłodnik.
Udanego dnia laski [emoji8]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Co dzis bedziecie porabialy? Moj do 12 w nocy pracuje i jutro tez wiec ja bede sie zapewne nudzila z mala....

Jezdzi na targi i sprzedaje,a ze jest szefem to musi i tez pilnowac. Fakt zarobi ale co mi z tego jak nie lubie sama w domu siedziec...

Carmen jak nie ma objawów ciążowych to dobrze [emoji6] moze pozniej sie pojawią [emoji16]
No zamowilam , tak właśnie , zeby byl w bezpiecznym miejscu ... Dobrze , ze Lenka ma twarde spanie [emoji23]
A klatke zamowilam tą różową , więc sie znecam nad nim bo jest mała [emoji14]

Patunia oby się udało ! [emoji4] to podskocz do apteki po ta luteine kochana , szalwi nie pij bo z nosa sie krwawi [emoji23]

Ja aktualnie robię obiadek , potem idziemy na spacer a P chce wejsc jeszcze do jego mamy [emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Cześć dziewczyny. Ja dziś wieczorkiem pędze na imprezę taneczna dla Polaków w Holandii ;)

Będzie szaleństwo :-)
Dawno nie tańczyłam - dokładnie od kwietnia!!! Ha ha
Na razie sprzątanie, pranie i gotowanie. Jeszcze trochę i zacznę się na bustwo robić [emoji140] [emoji126] [emoji151] [emoji156] [emoji168] [emoji105]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry