reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wczoraj sie bzyknelam wiec czekam na efekty.
Agnesis duzoo sie naczytalas,wiec duzo teraz wiesz [emoji16][emoji16] bede cie nazywala "specem" od cyklu. Kiedys jak byla Nessi to tez mozna bylo sie podpytac ... No ale ze jej nie ma wiec teraz bede Was meczyc [emoji1][emoji1]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Po tylu razach macania szyjki nadal nie umiem jej wybadać! One jest zawsze nisko?! Jak to możliwe? Czy ktoś ma logiczne wytłumaczenie dlaczego moja szyjka jest zawsze nisko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis nie mam pojecia kochana.
Odpal Google- tam zawsze ktos ma podobny problem ...moja z kolei jest dziwna ma jakkies wzniesienie czy hugo wie co to jest.
Powiedzial mi to kiedys gin przy badaniu i od poniedzialku wlasnie to wyczulam. Mam nadzieje,ze mi to nie zaszkodzi w staraniach.

Dobra, nudziło mi się w pracy okrutnie, przeczytałam milion stron i obejrzałam tysiące zdjeć i już wiem, że nie wiem gdzie mam szyjkę [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Haha moze wine maja paluszki..dla pocieszenia tez nic nie znalazlam na wloskim google . Zapytaj moze gina, bo jak dla mnie szyjki to byl zawsze temat tabu a co dopiero badanie jej.

reklama
Do góry