reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Stwierdzil , ze jeszcze nie [emoji53] nic no poczekamy do pon zobaczymy co tam sie dzieje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
No ale jeśli masz jakiś podejrzany śluz to działaj bo ja mam suszę hehe W sumie to chyba tylko raz widziałam na prawdę płodny śluz w poprzednim cyklu, może dlatego że dopiero zaczęłam się temu wszystkiemu przyglądać, jak to zorientowałam się że już coś jest nie hallo.

reklama
A mój chłop zaciągnął mnie do łóżka, korzystając z chwili ze dziecka w domu nie było [emoji23] i teraz nie wiem jak się podnieść żeby nasionek nie pogubić [emoji12] póki mogę to leżę, mam nadzieje, ze jeszcze pół godziny i będzie ok [emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Za dzieciaka miałam chomiki, teraz bym chciała szczura, ale mój durny pies rzuca się na wszystko i poluje jak głupia [emoji53]
Synuś chce węża albo pająka i to samo, pies nie pozwoli wejść żadnemu zwierzęciu do domu [emoji6]
Bum co do klatki to myśle, ze ta na pewno jest za mała.

A i oczywiście żałuje, ze się na monitoring nie wybrałam, bo jak na złość testy w tym cyklu wielkie g*wno pokazują. Odechciało mi się już wszystkiego :)

Paraplu no u nas chyba takich klatek nie ma [emoji33]
Przejrzalam duzo i ta jest na szerokosc i dlugosc najwieksza , potem wiadomo , ze sa wyzsze [emoji16]
Ja tam za dziecka chomika to w akwarium mialam i zyl [emoji1]

agnesis to super , a jak test wyszedl? [emoji6]

Poogladam jeszcze inne wymiarowo , ale tez za duzej jak do krolika nie kupie [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Kiedys 3-miesieczne dzieci karmiono bigosem i zyly :p
A chybe 3-miesiecznej Lence nie dalabys bigosu tylko dlatego, ze 50-lat temu niemowlaki go jadly i jakos zyly :p

Nie pali sie z chomikiem, poszukaj na spokojnie, znajdz jakies forum o chomikach, tam Ci pomoga i powiedza gdzie co kupic.

A i blagam, nie kupuj chomika z zoologi. Zwierzatka trafiajace do zoologa traktowane sa jak przedmiot na ktorym mozna zarobic. Trzymane czesto w skandalicznych warunkach a samiczki rodza non stop.
Kup chomiczka z hodowli, kosztuje kilkadziesiac zlotych a mas pewnosc, ze jego mama byla otoczona troska i miloscia.

Paraplu jasne , ze Lenka lubi bigos [emoji4]

Wiesz ja jestem zdania , ze koty i psy to wymagane jest kupowanie z hodowli , ale chomik prosze cie to jest zwierze takie co inne , ale nie bede za chomikiem jechala pol polski , gdzie taki wlasnie kupiony w zoologu potrzebuje milosci bardziej ...
To jakby nie brac psa ze schroniska bo jest jakis inny , tak ja akurat rozumuje..

Mi kochana nie przegadasz wiec wiesz , ja zrobie i tak po swojemu a klatke na pewno nie kupie takiej o jakiej pisalas [emoji6]

Bardzo cie lubie i nic , zebym cie chciala urazic czy cos ale odpuscmy temat do dalszej dyskusji [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

reklama
Paraplu no u nas chyba takich klatek nie ma [emoji33]
Przejrzalam duzo i ta jest na szerokosc i dlugosc najwieksza , potem wiadomo , ze sa wyzsze [emoji16]

agnesis to super , a jak test wyszedl? [emoji6]

Poogladam jeszcze inne wymiarowo , ale tez za duzej jak do krolika nie kupie [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Bum wyszedł bardziej blady niż wczoraj. Wychodzi na to, ze wczoraj był najciemniejszy [emoji23] jeszcze jutro zrobię dla pewności [emoji849]
Kolejność 12dc, 13dc, 14dc (dzisiaj) czyli środkowy wczorajszy najciemniejszy [emoji50]
1473359441-2luqum.jpeg

1473359485-oxwg2j.jpeg

Do góry