reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wczoraj byłam w aptece... po inofem albo inofolic.... cena mnie zabiła... podobno jedna z tańszych aptek w mieście ale inofolic 60 szt 128 zł! Ludzie! inofem chyba 80 zł za 60 szt.... ale nie o tym chciałam!
chciałam sprawdzić w jakich cenach mają termometry owulacyjne bo nie wiem czy sie opłaca zamawiać. Więc pytam sie pani o ten termometr a ona czy chce zwykły czy na podczerwień bezdotykowy. Konsternacja głupią minę zrobiłam i myśle no jak bezdotykowy wcisne, żeby nie dotykać i w co mam celować tą spluwą aby dobrze wymierzyć i zmierzyć. Więc bakłam tylko że nie taki zwykły, ważne żeby miał podziałkę dokładną. Pani patrzy w monitor, patrzy, klika i patrzy i po cichu pyta koleżanki obok czy maja takie. A ona na to: a to są takie wogóle?! Ta moja mówi że nie słyszała o nich.
Czy ja jestem jakaś nienormalna? być kobietą (mlodą, przed 40 ) i ze słyszenia nawet nie wiedzieć?

reklama
Heej,
pojawiam się i ja...nie nie...nie będzie testu :D
dziś 2 dc, albo kurde nie wiem może to trzeba traktować jako 1dc :/ W każdym razie ten cykl kurde musi być nasz i nie ma ciula we wsi, że się nie uda :D
Mój mąż jest na dobrej fali, bo podwyżkę dostał to i może jego plemniki wziosą się na wyżyny i postanowią połączyć się z moją komórką jajową :D
Shakie wynika, że ciąża :)gratuluję
Bum jajka dojrzeją i będą trojaczki :D

Wczoraj byłam w aptece... po inofem albo inofolic.... cena mnie zabiła... podobno jedna z tańszych aptek w mieście ale inofolic 60 szt 128 zł! Ludzie! inofem chyba 80 zł za 60 szt.... ale nie o tym chciałam!
chciałam sprawdzić w jakich cenach mają termometry owulacyjne bo nie wiem czy sie opłaca zamawiać. Więc pytam sie pani o ten termometr a ona czy chce zwykły czy na podczerwień bezdotykowy. Konsternacja głupią minę zrobiłam i myśle no jak bezdotykowy wcisne, żeby nie dotykać i w co mam celować tą spluwą aby dobrze wymierzyć i zmierzyć. Więc bakłam tylko że nie taki zwykły, ważne żeby miał podziałkę dokładną. Pani patrzy w monitor, patrzy, klika i patrzy i po cichu pyta koleżanki obok czy maja takie. A ona na to: a to są takie wogóle?! Ta moja mówi że nie słyszała o nich.
Czy ja jestem jakaś nienormalna? być kobietą (mlodą, przed 40 ) i ze słyszenia nawet nie wiedzieć?

Inofem albo inofolic zamów w aptece gemini, bo takiej kosmicznej ceny to jeszcze nigdzie nie widziałam. Termometr tez zamów, bo widzę w aptece trafił się niedouczony personel [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej[emoji4]

Melduję się w upalny dzień. Nie będę Wam narzekać jak się dzisiaj czuje. Po prostu MASAKRA...

Mąż wczoraj przyniósł skrzynkę jabłek. Popatrzyła na niego jak na wariata bo co ja mam z tym zrobić jak pełno przetworów w spiżarni stoi. Postanowiłam jakieś ciasto zrobić. Jak bedzie gotowe to Wam pokaże moje wypociny ale ostrzegam ze nie będzie to nic nadzwyczajnego. Więc cały tydzień pieczenia zanim zuzyje wszystkie owoce[emoji12]

Shakie, po cichu gratuluję. Czyżby majówka[emoji4] &&&

Jak tam wasze jajca? rosną? pokazywać testy ovu[emoji12]

Inofem albo inofolic zamów w aptece gemini, bo takiej kosmicznej ceny to jeszcze nigdzie nie widziałam. Termometr tez zamów, bo widzę w aptece trafił się niedouczony personel [emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey lasencje [emoji11]
Tak,tak absolutnie na necie sie oplaci!!!!
A ja qrwa kartony pakuje z kieliszkami,szklankami i innymi duperelami [emoji52][emoji52]
Musze zaczac szafy oprozniac..alez mi siie nie chce blllleeeeee
Shakie gratuluje

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

lavazza inofem i termometr polecam na gemini apteka internetowa ja ostatnio kupilam i jest super [emoji6] a za 60szt inofemu zapłaciłam 52 zł [emoji4]

Tęczowa następna @ kiedy ?
Musi być ten cykl kochana , bede kibicowac ! [emoji8]
Ja ci dam trojaczki ! [emoji23]

Karola pyszna szarlotke zrob ! [emoji6]
U mnie jajca dopiero w poniedzialek zobaczysz ! [emoji14]

Na razie odpoczywam przy kawce [emoji477]

Anula a jak twoj cycek ? [emoji1]

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 08.09 - podglądamy bejbika [emoji171][emoji777]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]