agnesis
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A hałasy są w porze nocnej ? Oczywiście, że jest ...masz prawo ich powiadomić, o zakłócaniu spokoju.
Jeśli wcześniej nie zwracałaś im uwagi, to skąd mają wiedzieć, że Ci to przeszkadza ?
Napisz kartkę anonimowo na klatce w gablocie albo na drzwiach wejściowych - zawstydź ich.Uwaga była zwracana, rownież przez innych sąsiadów, bo maja maleńkie dziecko i się budzi co chwile i w dzień i po 22. Jak ja poprosili, bo dziecko spać nie może, warknęla tylko ze ona tez ma dzieci... Ja rozumiem, ze dzieci biegają, skaczą, rzucają zabawkami, ale czasami to takie łubudu idzie, ze wszystko drży w następny weekend chyba pogadam z reszta sąsiadów i zrobimy jakaś dobra imprezę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam napisane temp. Bo wszystko notuje...Witam z rana.
Kawa wypita, dziecko kaszkę sobie zażyczyło i oczywiście zrobił pobudkę o 7 [emoji30]
Majka nie ma co porównywać temperatur innych osób, bo każdy ma inna temp podstawowa. Moja np. nigdy nie schodzi poniżej 36 gorąca łaska jestem [emoji23]
Carmen jak masz pco to w następnym cyklu może rzeczywiście poszukaj gina na monitoring. Będziesz wiedzieć czy coś rośnie i pęka, a w razie jakby się nic nie działo, wypisze jakieś leki. Rób dalej testy, może jeszcze będzie owu. A możesz wkleić swoj wykres?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ty od początku masz pco? Czy po porodzie się ujawniła?Hey ja dzis z chu...wym humorem [emoji48][emoji48]
Kurde laski nie mam w ogole owulacji,temp zamiast choc troszke urosnac to ciagle sie obniza. Tak to ja nigdy nie zajde w ciaze.uroki pcos [emoji22][emoji22][emoji22]
Myslicie,ze jak pojde do gina to od razu da cos na owulacje???
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
A czy to nie jest tak, że przed skokiem temp następuje spadek ? Może być, że masz teraz owulkę na spadku ...Mam napisane temp. Bo wszystko notuje...
Co do gina to zadzwonie w tyg i bede dzialala. Najlepsze jest to ze temp niska a sluzu wpip [emoji16] i wez tu czlowiek badz madry.
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk