reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Czyli nie ma czegoś takiego jak cisza nocna po 22?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A hałasy są w porze nocnej ? Oczywiście, że jest ...masz prawo ich powiadomić, o zakłócaniu spokoju.
Jeśli wcześniej nie zwracałaś im uwagi, to skąd mają wiedzieć, że Ci to przeszkadza ?:)
Myślałam, że chodzi Ci tylko o dzień - bo nie napisałaś pory dnia. Dlatego napisałam, że cisza nocna odpada :)
W nocy obowiązuje jak najbardziej.

A hałasy są w porze nocnej ? Oczywiście, że jest ...masz prawo ich powiadomić, o zakłócaniu spokoju.
Jeśli wcześniej nie zwracałaś im uwagi, to skąd mają wiedzieć, że Ci to przeszkadza ?:)

Uwaga była zwracana, rownież przez innych sąsiadów, bo maja maleńkie dziecko i się budzi co chwile i w dzień i po 22. Jak ja poprosili, bo dziecko spać nie może, warknęla tylko ze ona tez ma dzieci... Ja rozumiem, ze dzieci biegają, skaczą, rzucają zabawkami, ale czasami to takie łubudu idzie, ze wszystko drży ;) w następny weekend chyba pogadam z reszta sąsiadów i zrobimy jakaś dobra imprezę :)

Od 22 jak halasuja to jasne , ze możesz dzwonić u mnie jest tez masakra 4 dzieci i ciagle tupia. Zwrocenie uwagi skończyło się jeszcze bardziej halasowaniem w dzień i szuranie krzeslami itp , więc wole mieć nadzieję , ze kiedyś sie wyprowadza [emoji23]

U mnie sobie siasiadki 2 + jedno inne babsko przesiaduja od 22 do 1 w nocy na dchodach wejsciowych do klatki a młoda ma akurat nad nimi okno i wszystko słychać a jak se fajkr zakurza to dopiero wali w mieszkaniu a jak zwrocilam uwage to ni facet od jednej powiedzial , ze mam se okna zamknąć idiota.
Zrobilam taką haje na całą klatke , że o dziwo siedzą bo siedzą ale mega cicho i nie kurza ...
Cale szczęście wrzesien sie zaczal juz tego nie będzie , bo to okres czerwiec-sierpien zawsze jest wrrr...

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Uwaga była zwracana, rownież przez innych sąsiadów, bo maja maleńkie dziecko i się budzi co chwile i w dzień i po 22. Jak ja poprosili, bo dziecko spać nie może, warknęla tylko ze ona tez ma dzieci... Ja rozumiem, ze dzieci biegają, skaczą, rzucają zabawkami, ale czasami to takie łubudu idzie, ze wszystko drży ;) w następny weekend chyba pogadam z reszta sąsiadów i zrobimy jakaś dobra imprezę :)

Napisz kartkę anonimowo na klatce w gablocie albo na drzwiach wejściowych - zawstydź ich.
Link do: kartka hałasy anonimowo - Szukaj w Google
Dopisz tylko numer mieszkania którego dotyczy

Witam z rana.
Kawa wypita, dziecko kaszkę sobie zażyczyło i oczywiście zrobił pobudkę o 7 [emoji30]

Majka nie ma co porównywać temperatur innych osób, bo każdy ma inna temp podstawowa. Moja np. nigdy nie schodzi poniżej 36 :) gorąca łaska jestem [emoji23]

Carmen jak masz pco to w następnym cyklu może rzeczywiście poszukaj gina na monitoring. Będziesz wiedzieć czy coś rośnie i pęka, a w razie jakby się nic nie działo, wypisze jakieś leki. Rób dalej testy, może jeszcze będzie owu. A możesz wkleić swoj wykres?

Mam napisane temp. Bo wszystko notuje...
Co do gina to zadzwonie w tyg i bede dzialala. Najlepsze jest to ze temp niska a sluzu wpip [emoji16] i wez tu czlowiek badz madry.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Hey ja dzis z chu...wym humorem [emoji48][emoji48]
Kurde laski nie mam w ogole owulacji,temp zamiast choc troszke urosnac to ciagle sie obniza. Tak to ja nigdy nie zajde w ciaze.uroki pcos [emoji22][emoji22][emoji22]
Myslicie,ze jak pojde do gina to od razu da cos na owulacje???

A ty od początku masz pco? Czy po porodzie się ujawniła?

Zresztą idź do lekarza, to ci coś da na pewno. Testy owu w naszym wypadku nie będą wychodzić bo wiecznie na granicy pozytywnych będą. Pewnie to samo z temperatura. Jeśli owu nie ma to nie będzie skoku temperatury. Ja od kiedy zaczęłam okresowac miałam może parę razy owulacje. Ale dopiero w wieku 21 lat zapadła decyzja o pco. Wcześniej nie chcieli mnie do szpitala wziąć tylko wywoływali okres.

Teraz jest tak samo eh ja to chyba bez tabletek nigdy mama nie będę. Jeśli w ogóle...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam napisane temp. Bo wszystko notuje...
Co do gina to zadzwonie w tyg i bede dzialala. Najlepsze jest to ze temp niska a sluzu wpip [emoji16] i wez tu czlowiek badz madry.

A czy to nie jest tak, że przed skokiem temp następuje spadek ? Może być, że masz teraz owulkę na spadku ...

reklama
Nessi bo tak jest temp spada przed owu [emoji14]

U mnie wczoraj 36.66 a dziś 36.61 a gdzie tam reszta temp [emoji33]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa