reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol aha takie coś , no obejrzymy czy cos u mnie juz będzie widać ja dopiero w 8dc bede to moze sie cos tworzyć będzie i tak co tydzień [emoji52]
A ty dopiero 2 cykl z CLO?
Haha no ja o tej to dopiero jechać będę [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Dziewczyny jak to jest z ta owulacja,bo oglupiec idzie. Juz nawet pytalam na innym watku czy ktos tak mial.....jedyny powiedzmy pozytywny test mialam w pon byl ciutek jasniejszy od tej kontrolnej ale ladny rozowy. Te od wtorku az do dzis owulacyjne sa negatywne,takie jasne ze szok. A sluzu pelno ze jak sie podcieram to mysle ze moze owuluje..dziis 14 dc i doopa juz nie wiem co myslec. Chyba sie skusze na ten mikroskop owulacyjny albo kupie se sprzeta do usg i Sama bede sie badac hehee.
Co myslicie wiem,ze wielu z wam tez tak sie dzialo? No ale sluz chyba by tak sam z siebie nie lecial..

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen jak wysoko i otwarta to chyba na owu [emoji53]
Zrób test o 20 i nam tu podeslij.

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog

Specjalnie nie pilam i jasny jak cholera,jakas chwilke temu zrobilam. Wydaje mi sie ze nie ma sensu nawet go powtarzac wieczorem. Jakk to mowisz Bum dla pewnosci sie bzykne [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

IMG_20160902_155148~2.jpeg

Zrobiony z 20 min temu

Załączniki

• IMG_20160902_155148~2.jpeg
    IMG_20160902_155148~2.jpeg
    126,2 KB · Wyświetleń: 128
Carmen mi np testy tylko kolo 22 wychodziły , a jak robilam o 18 to nic , wiec nie wiem jak to jest [emoji52]
Ale no cóż bzykac się trzeba , żeby coś było [emoji6]
A ike ty masz te cykle , wez mi przypomnij?

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
EVEEE 12.09 - diabetolog

reklama
Sprobuje wtedy o 22 i zobacze ....
Chyba sie skusze na ten mikroskop :) moze bedzie lepszy,duzoo lasek go chwali, wystarcza na dlugo i tanszy od testow- Bo placisz tylko raz

Do góry