reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No , no Lusia tworzyła ten zamknięty [emoji4]

Tęczowa a ty gdzie ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Michał ma skrzyżowaną lateralizację (dzięki pani z przedszkola, która go na siłę przestawiała za moimi placami z lewej ręki na prawą),- więc pisanie sprawia mu nie lada problemy. Nie wszystkie litery zna, do tego dochodzi problem z głoskami dźwięcznymi i bezdźwięcznymi. Zamiast ''kwiaty'' napisze ''kfiaty''. Zobacz czy Twój srel to odróżnia, jak nie- to daj mi znać ..podpowiem Ci jak mu ułatwić rozróżnianie.
Co do wieku to u Nas jest podział na te dwie grupy właśnie ze wzgl. na różnice. 7 latki w jednej kl. i wszystkie niespełna 7 latki w drugiej klasie. U Michała 11 jest z grudnia :) Nie daliby rady z 7 latkami. Niby niewielka różnica,- ale rozwojowo olbrzymia !
Dzin dybry :)

Tez mam skrzyzowana ale to samo tak wyszlo. Nikt mnie nie przestawial na praworecznosc. Moze dzieki temu uniknelam wiekszosci problemow jakie moga sie pojawic przy skrzyzowanej.

A zachowaniem przedszkolanki jestem obuzona!! Jak mozna robic cos takiego za plecsmi rodzica?!
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Ostatnia edycja:
Nessi hahaha :p gdzie taka dorodna marchew kupiłaś?! :D

Ja też nie wiem, jak można dziecku na siłę kredki czy łyżkę przekładać. Jak Kuba był mały, też usłyszałam radę, żeby przekładać mu do prawej ręki. Jak wydarłam się na kogo trzeba to nikt już do niego nie podchodził, bo ciągle patrzyłam. I tak jest praworeczny i tak, sam sobie to wyrobił i tyle.

Dobry [emoji6]
Dzisiaj miała przyjść ta zołza @, ale na razie cisza, może wieczorem będą przytulanki z A, jak ta zołza nie przyjdzie [emoji12] .
Miłego dnia życzę wam z pracy [emoji5]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

HEJ
ja zrobiłam test znów negatyw więc raczej na 100% ciąży nie ma :/ tylko teraz mam stres co robić z lekami, czy już odkładać czy czekać:/ biorę luteinę i duphaston

HEJ
ja zrobiłam test znów negatyw więc raczej na 100% ciąży nie ma :/ tylko teraz mam stres co robić z lekami, czy już odkładać czy czekać:/ biorę luteinę i duphaston

Na kiedy masz termin @?
Odstswienie nie powoduje od razu krwawienia, więc jak odstawisz to jeszcze za dwa dni test możesz machnąć. Ważniejsze są leki np. p/zakrzepowe. A owulacyjnym też testowałas :D ?

Patunia to może @ nie będzie :)

Artemida a u Ciebie jak sytuacja ?...

Patunia a coś na @ cie bierze czy nie ? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

BUM 05.09 - monitoring
DZOL 05.09 - monitoring
KRUCZYCA 06.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Dzin dybry :)

Tez mam skrzyzowana ale to samo tak wyszlo. Nikt mnie nie przestawial na praworecznosc. Moze dzieki temu uniknelam wiekszosci problemow jakie moga sie pojawic przy skrzyzowanej.

A zachowaniem przedszkolanki jestem obuzona!! Jak mozna robic cos takiego za plecsmi rodzica?!
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Ona twierdziła, że widziała jak jadł prawą ręką, i wedle niej miał jeszcze nieokreśloną lateralizację - wydedukowała sobie, że w takim razie mu pomoże wybrać stronę. On już wtedy był lewostronny - co potwierdzili w poradni, a potem się nadziwić nie mogli, - co mu ta baba zrobiła.
Na chwilę obecną kazali go zostawić tak jak jest. Dla Nich jest ważne, że lepiej pisze lewą ręką.
HEJ
Tęczowa skarbie, gdybym tylko mogła -oddałabym Ci całą swoją macicę z wyposażeniem- ale moja nieproduktywna :/ Też co miesiąc (____)____) , a lata lecą :/
-----------
Michała odebrałam ze szkoły i co ?
Oczywiście gadał - grzeczny- ale nadaje jak Radio Wolna Europa.

Ostatnia edycja:
Do góry