reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jest mi niedobrze... z przejedzenia :p

IMAG1028_1.jpg

Załączniki

• IMAG1028_1.jpg
    IMAG1028_1.jpg
    686,2 KB · Wyświetleń: 177
reklama
A ja się właśnie gruszkami opycham[emoji12]

W biedronce na promocji były produkty Lovela. Kupiłam sobie od razu kapsułki i mleczko do prania bo ja nie znoszę prac w proszku. Później się denerwuje jak mi nie wyplukuje tego proszku z ubrań.

Bum, nie ma za co. Ja też wczoraj już miałam przelew[emoji4]

Dziewczyny pomozecie? Na 20 mam wizyte u ginekologa. U nowego bo poprzedni jak mowilam o planach powiekszenia rodzinki mowil ze na razie sami mamy sobie radzic. Raz tylko stwierdzil owu ale radz sobie sama kobieto. No i tak sie zastanawiam: jakie badania ma mi zlecic i zeby niczego ten nowy nie pominal i o co go pytac?

Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka

Mazowieckie.

Wysłane z mojego HUAWEI Y360-U61 przy użyciu Tapatalka
To sobie tam kliknij ;)
Jest mi niedobrze... z przejedzenia :p

Zobacz załącznik 770321
No kochana ... prawdziwa słodyczowa głodomorra :D

A ja się właśnie gruszkami opycham[emoji12]

W biedronce na promocji były produkty Lovela. Kupiłam sobie od razu kapsułki i mleczko do prania bo ja nie znoszę prac w proszku. Później się denerwuje jak mi nie wyplukuje tego proszku z ubrań.

Bum, nie ma za co. Ja też wczoraj już miałam przelew[emoji4]
Karola, a Wy już powoli skupujecie rzeczy dla bobasa ?:D Oh, jak ja szalałam na zakupach ... potem to wszystko poprasować, poprać itp. :D

Dzol na którą masz , ktory dc bedziesz miala na wizycie ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Nessi, w sumie to zostały mi do kupienia kosmetyczne sprawy i jakieś drobiazgi typu szczoteczka, nożyczki, termometr itp itd. Muszę sobie to spisać i chyba zrobię jedną potężną paczkę na gemini...

karola to już końcówka [emoji4]
Ja bardzo dużo w odwiedzinach dostalam oliwek , chusteczek itp..

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Carmen ale to byl potwornie silny ból. Dobrze ze ciemno bylo bo w jasności by sie tylko nasilił :/

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam tak samo!!! Zawsze mialam rolety obnizone Bo tez nie znosilam tego klucia i najlepsze bylo lezenie ale to tez ciezko bylo mi znalezc dobra pozycje,lekko przesuwalam glowe na poduszce to juz odczuwalam. Mialam tak do 3 miesiaca...Ale ogolem to podpytaj lekarza

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry