reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mi też zostały jeszcze farby do kupienia, pędzelki i klej. Do pierwszej klasy dzięki Bogu dużo nie potrzebują. w kl. zerowej miał większą wyprawkę jak teraz do szkoły.
Mam nadzieję, że nie zrobiłam gafy z zakupem plecaka. Kupiłam ten z rączką teleskopową na kółkach. U mnie w szkole, wszystkie maluchy takie mają ... na zdrowie plecom ;)
Weźcie mnie na burgery ze sobą :)

Ostatnio byla mowa w radiu o tych plecakach i one sa okej ale pod warunkiem, ze dziecko zmienia rece aby go ciagnac. Inaczej robi to samo co noszenie plecaka na jednym ramieniu, krzywia plecy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnio byla mowa w radiu o tych plecakach i one sa okej ale pod warunkiem, ze dziecko zmienia rece aby go ciagnac. Inaczej robi to samo co noszenie plecaka na jednym ramieniu, krzywia plecy.

Tu nie chodzi o ręce ale o długość tej rączki. Tak by dziecko się nie garbiło, schylało prowadząc go. Myśmy przerabiali kilkanaście sztuk zanim trafiliśmy na dłuższą rączkę i młody mógł iść wyprostowany.

Hej

Nadia miała w tamtym roku ten plecak ale nie wypalił,
moja chodzi ma nogach do szkoły wiec jak padało plecak złe się niosło i zrobiły się dziury koło kołek po miesiącu , wiec plecak wymieniliśmy , teraz kupiłam jej tornister jest mniejszy i bardziej sztywny zobaczymy jak się będzie sprawował .

Ewi- no to nie pospałaś .

Rene- mnie tez czasami boli głowa ale nie az tak , żebym spać nie mogła , wyglada to na migrenę

agnesis - smacznego , zjadła bym najlepszego gofra i hamburgera

Muszę podnieść zad i zabrać się do 'roboty', a zawsze jak wstaje to idę wymiotować dlatego tak długo leżę w łożku

Tu nie chodzi o ręce ale o długość tej rączki. Tak by dziecko się nie garbiło, schylało prowadząc go. Myśmy przerabiali kilkanaście sztuk zanim trafiliśmy na dłuższą rączkę i młody mógł iść wyprostowany.

To albo masz za wysokie dziecko ;) albo robia za krotkie raczki. Obstawiam to 2 widzac jak wiele rzeczy jest beznadziejnie zaprojektowane.

To albo masz za wysokie dziecko ;) albo robia za krotkie raczki. Obstawiam to 2 widzac jak wiele rzeczy jest beznadziejnie zaprojektowane.

Trzeba jeszcze dodać, że większość rzeczy jest tandetna :) I tak nie spodziewam się długiej żywotności plecaka bo one co rusz są do wymiany :) Zwłaszcza, że cena nie jest wyznacznikiem jakości tych plecaków, tylko bohater tv. który na nim jest nadrukowany. :)

Cale szczęście , jeszcze mam spokój ze szkołą hahaha [emoji14]

Ja robie zupke , P do pracy na 13 , wiec ten tydzien rano zalatana. A potem mam w planach wziasc małą i iść do mojej siostry , ale @ daje po palić i nie wiem czy się dokulam [emoji23]

Edit : karola dziękuje, doszło [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

reklama
Do góry