reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene twojego P nie widzialam , ale bardzo podobna do Ciebie ! [emoji7] śliczna jak mama [emoji4]
Współczuje mdłości , jeszcze troszkę [emoji6]

agnesis piwo smierdzialo hmmm podejrzane [emoji23]

Carmen fajnego masz psiura [emoji4] i widze corka mania na FROZEN [emoji23]

Oooo ino jak odstawie lutke ubieram biale spodnie [emoji16]
1472114004948.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

Załączniki

• 1472114004948.jpg
    1472114004948.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Bum ja dzisiaj byłam wcześniej od Ciebie :D
już przygotowałam sobie wszystko do obiadu, bo u nas dziś zapiekanka ziemniaczana , a ja na 15.00 mam wizytę w dep poronień i nie wyrobię się przed przyjściem męża z pracy :)
Tak ? To gdzies mi umknal twój post ...
Daj znać po wizycie [emoji4]
Ja dopiero musze isc na zakupy [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

jak się dotoczę wieczorem to napiszę. Nic wielkiego się nie spodziewam, bo nic nowego mi nie powiedzą. Ja im opowiem co mam i poproszę o recepty

Też muszę wyjść z domu, a siedzę i czekam jak na zbawienie.

Bum ale nic innego mi nie śmierdzi, kawa też wypita i luz więc po prostu wczoraj nie byl dzień na piwo :)

tęczowa , tak czy siak trzymam kciuki by wizyta byla udana [emoji4]

agnesis no ja sie zbieram juz od 10 kąpać [emoji23] a muszę włosy umyć [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Takkk teraz wszystkie beda chcialy chlopcow ahahaaa
Bum moja mala ma jebla na punkcie Frozen a ja juz mam dosc tej bajki hahahhahaa
Wypilam sobie Inofolic mam nadzieje ze zrobi swoje
Od wczoraj sorki za wyrazenie, ale najebuja mnie jajniki a okres zakonczyl sie wczoraj wczesnym popoludniem...
Dzis mnie znowu piluja, ale nie mam pojecia od czego.
Czekam juz tydzien za testami,dzis mialy dojsc ale nic nie doszlo,nawet termometr nie doszedl..Moze to wina bi sa wakacje...

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry