reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen , a ty na apce jestes ?

wff2krhmvaem9yip.png

OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]

reklama
agnesis rob z drugiego sikanca , jakis bladzioch by musial wyjsc [emoji4]

To wchodzisz w ten trojkacik z boku , potem w spinacz i dodajesz , ja nic nie przycinam i normalnie dodaje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis rob z drugiego sikanca , jakis bladzioch by musial wyjsc [emoji4]

To wchodzisz w ten trojkacik z boku , potem w spinacz i dodajesz , ja nic nie przycinam i normalnie dodaje [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ja już piłam kawę i wode, a siusiu byłam z 10 razy. Chyba poczekam chociaż z godzinę bez picia i może wtedy. Ale uschnę :(

Xbum tak leze ladnie;) maz dba o mnie szkoda tylko ze zaraz wyjezdza i zostane sama z corka:/
Dzis mam wizyte kontrolna po zabiegu!!! Ehhh obawy sa...
Mam chustawki nastroju raz ze sie uda dotrzymac bezpiecznie raz lapie dola. .ehhhh

Hej dziewczyny.
Xbumx zyje ake na oparach. Te objawy których nie bylo bagle sa i ledwo żyje. Nic nie moge jesc non stop mnie mdli. Okropienstwo :(. Mialam dzis mojej wiki jechac zrobic zakupy bo to alergik i dupa. Nie dam rady. Gotowac musze a te zapachy mnie wykończa. Ps. A to moje dziecko

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis to trzymam kciukasy ! [emoji8][emoji3]
Suszy cie dzis , co popilas ? [emoji23]

Julia to bardzo dobrze , ze lez ładnie [emoji4] na długo wyjezdza?
No kurcze szkoda , bo przy dziecku trzeba sie więcej ruszac...
Będzie wszystko dobrze , daj znać po wizycie ! [emoji6]
A corcia juz wie o ciąży?

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry