Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żeby Ci się w głowie od tego bogactwa nie przewróciłoW ogóle jak zostanę bezrobotna to pierwszy raz w życiu dostanę ogrom kasy od państwa! Haha zasiłek dla bezrobotnych i może jeszcze na 500+ się załapie, bo my ślubu nie mamy
No ale już sam zasiłek to szaleństwo
hahahahażeby Ci się w głowie od tego bogactwa nie przewróciło
Nie wiem czy jest sens wpisywać mnie do tej tabelki gdyż moje cykle są nie przewidywalne. Wiem tylko kiedy się zaczął a kiedy zacznie się następny nikt nie wielavazza jasne podaj , dane na priv [emoji6]
Maziajka , majka jak chcecie dołączyć do tabelki podajcie dane na priv.
Tabelka znajduje sie na 1 stronie w 1 poscie [emoji4]
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Jest sens ...przypomnij mi, bo nie pamiętam - chodzisz do gina ?Nie wiem czy jest sens wpisywać mnie do tej tabelki gdyż moje cykle są nie przewidywalne. Wiem tylko kiedy się zaczął a kiedy zacznie się następny nikt nie wie
Nie chodzę. Ostatni mnie tak olał że następnym razem pójdę jak zajdę :/Jest sens ...przypomnij mi, bo nie pamiętam - chodzisz do gina ?
Ale żeby wyregulować cykl, musisz iść do gina - nie wspomnę już o jakichś badaniach,Nie chodzę. Ostatni mnie tak olał że następnym razem pójdę jak zajdę :/
Mój lekarz twierdzi że wszystko jest ok wahania w liczbie cyklu są jeszcze w normie i wszystkie plamienia, krwawienia też ok robiłam na własną rękę prolaktynę i tsh jest ok Teraz jestem na urlopie ale tak to nawet nie mam jak biegać po lekarzach a co dopiero na badania.Ale żeby wyregulować cykl, musisz iść do gina - nie wspomnę już o jakichś badaniach,
Wróciłam od prawnika. Mówi, że spokojnie mogę składać wniosek do sądu, moje ryzyko jest minimalne, bo wypowiedzenie jest do doopy
Tylko teraz muszę podjąć decyzje czy chce czy nie chce a ja taka niezdecydowana że drugiej takiej osoby na świecie nie ma. Trochę się boję, w sumie nie wiem czego.
Mogę znaleźć pracę i wtedy zmienić pozew z przywrócenia do pracy na odszkodowanie.
Walczyć czy nie ? Kokosów nie dostanę, ale chodzi o zasady, nie?
To akurat będzie ciężko udowodnić w sądzie bez świadków ... słowo przeciwko słowu ..