reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka a ty dlugo sie starasz ? Napisz cos o sobie [emoji4]

Karola czeny wypowiedzenie w ciazy? [emoji43]

Dziwny sluz dzis mam i nie wiem co to [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
To jest mój 8 cykl starań. Cykle mam nie regularne ale właśnie zamówiłam sobie testy owulacyjne i zobaczymy. To będzie nasz pierwszy tak obstawiony cykl jak oczywiście się zacznie.... :/

reklama
Dziewczyny praca skończona to lece do domu do mojego harpagana małego:) dziś miałam wolniejszy dzień więć próbuję ogarnąć wątek i mysli, ale dzis mi jakoś kiepsko wychodzi... niedawno dowiedziałam sie że ma się w rodzinie u nas urodzić maluch... no i cieszę sie i jakoś mi troche smutno... może nawet bardziej niż troche...

Majka wiem cos o nieregularnych cyklach [emoji20]
A dlugie masz bardzo?

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny praca skończona to lece do domu do mojego harpagana małego:) dziś miałam wolniejszy dzień więć próbuję ogarnąć wątek i mysli, ale dzis mi jakoś kiepsko wychodzi... niedawno dowiedziałam sie że ma się w rodzinie u nas urodzić maluch... no i cieszę sie i jakoś mi troche smutno... może nawet bardziej niż troche...
Nie pekaj, my niedlugo tez zajdziemy [emoji4][emoji4][emoji4][emoji8]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Obserwuje je dopiero od początku roku i miałam tak:
28
29
31
34
29
34
i dziś znów 34dc (i wcale nie powiedziane że jutro dostanę) więc aż tak długie nie są ale nie regularne, osiwieć można. I tydzień przed okresem zawsze plamię.

majka moje od stycznia bo tak sie staram :
33
36
34
38
39
46
a dzis 49 i cisza [emoji52]
Choc mam nadzieje , ze dostane dzis , jutro zaraz!
A bierzesz jakies wspomagacze ? Na nonitoring chodzisz ?

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Karola pisalam czemu wypowiedzenie w ciazy ci dali?
Ja robie nalesniki dopiero , wpadasz? [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum, nie zauwazylam. Nie, nie, to nie jest wypowiedzenie. Dostałam tylko informacje ze w razie zwolnienia mój okres wypowiedzenia będzie trwał miesiąc. Mnie nie zwolnią bo by stracili tanią siłę roboczą która im wszystko im zrobi. Głupia byłam i pokazałam ze kumata to potem to wykorzystywali. Ja sama chce odejść po urlopie macierzyńskim.

karola no ja tez zle zrozumialam chyba [emoji4] no najgorzej tak , potem wykorzystuja na każdym kroku.
Moj P tak ma , pokazal ze szybko na swoim stanowisku , robi i od czasu do czasu pomoze innym , moze dluzej zostawać to teraz wszedzie cos robi [emoji57]

wff2krhmvaem9yip.png

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
A mój M nie lepszy. Dobrze za tydzień nowa pracę zaczyna. Bardziej boje się piątku. Ma spotkanie klasowe z którego ma się urwać i spotkać ze starą ekipą z pracy. Takie pożegnanie. No a w sobotę idziemy na wesele.. Ja tego nie widze...

Do góry