reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej:)
Krew oddana bezbolesnie:) Nawet przez przypadek z położną sie już zgadalam. Mdlosci trochę odpuscily i da się funkcjonować:)
Pogoda Y mnie też przepiękna i chyba popołudniu pójdę się troche powygrzewac.
Tęczowa dawaj zdjęcie:p

Hejka
Tęczowa super wiadomość! Cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze. Macie z Karola bardzo podobne terminy porodu:-)

Bum powodzenia na wizycie.

Lux miłego dnia w pracy:-) noc spokojna czy znowu dziecko sąsiadów krzyczało?

Anula już po owu? Działaliście?

Hejka
Tęczowa super wiadomość! Cieszę się że z maleństwem wszystko dobrze. Macie z Karola bardzo podobne terminy porodu:-)

Bum powodzenia na wizycie.

Lux miłego dnia w pracy:-) noc spokojna czy znowu dziecko sąsiadów krzyczało?

Anula już po owu? Działaliście?
Myślę że już po .... temperatura tez niby na to wskazuje choć mierzenie doprowadza mnie do zawału .... zrobiłam ze swojej strony wszystko co w mojej mocy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
dzień dobry.
Po całonocnej walce pozbyłam się bólu głowy na szczęście i można żyć
20160404_075608.jpg

Załączniki

• 20160404_075608.jpg
    20160404_075608.jpg
    526,1 KB · Wyświetleń: 164
Do góry