reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis młoda godzina [emoji41]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

No jak dla mnie to jeszcze nie pozytyw :) oczywiscie sugeruje sie tym jak wygladaly u mnie kreski. dzialajcie ile fabryka dala :)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,4kg ---> 52kg
Oj działamy :-) w niedzielę lecę do Gina więc powinno się coś wyjaśnić. Czy już będzie ciałko żółte czy jeszcze pęcherzyk nie pekniety. Będzie przed 16 dniem i zapytam czy brać tego dupka czy nie.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba beta bedzie najpewniejsza!!!! Z mala w ciazy mialam 3 dni okres ale mocny...tak myslalam ze moze test sie jebnal haha no ale z drugiej strony te wszystkie testy co mialam to akurat tego niee pokazywaly i dziwne,ze ten ostatni takie cos pokazal ..hmmm
Pewnie nie jestem jedyna osoba co wypatruje choc cienia kreseczki,nigdy nie widzialam nawet cienia za to teraz widze. A. Jak patrze z gory pod swiatlo to jest cieniusia biala. Ale nie nakrecam sie. Mam nowy cykl wiec bede dzialac na nowo w razie co [emoji14]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Carmen mnie oszukal w tym cyklu test , wiec wiem jak to jest [emoji6]

Ale mam plemniora w avatarze [emoji23]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej czy moge dolaczyc?? Mam 27 lat i 6.5 letniego synka od czerwca staramy sie o druga pocieche poki co ...trafila.nam sie ciaza biochemiczna zeszly cykl byl wlasnie po tej biochemicznej nie bylo niestety owu wiec sie nie udalo w tym cyklu dzialalismy w okresie owu poki co 20 dc cyklu w poniedzialek bede testowac bede dokladnie 10 dpo.

Bum wspolczuje z tymi dlugimi cyklami mam nadzieje ze te wszystkie rytualy pomoga i @ w koncu raczy przyjsc!!

Artemida niedlugo bedzie owu a czujesz bol owulacyjny?

Carmen zrob bete albo w nd powtorz test.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej czy moge dolaczyc?? Mam 27 lat i 6.5 letniego synka od czerwca staramy sie o druga pocieche poki co ...trafila.nam sie ciaza biochemiczna zeszly cykl byl wlasnie po tej biochemicznej nie bylo niestety owu wiec sie nie udalo w tym cyklu dzialalismy w okresie owu poki co 20 dc cyklu w poniedzialek bede testowac bede dokladnie 10 dpo.

Bum wspolczuje z tymi dlugimi cyklami mam nadzieje ze te wszystkie rytualy pomoga i @ w koncu raczy przyjsc!!

Artemida niedlugo bedzie owu a czujesz bol owulacyjny?

Carmen zrob bete albo w nd powtorz test.

No cóż mnie często jajniki bolą bez względu na owu. Ale to raczej z powodu hormonów :-) mam pco

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a witamy Cię w naszych skromnych progach [emoji6]
Oj też mam taką nadzieje , bo te długie cykle bardziej wykończom człowieka , niż fakt , że sie nie jest w ciąży [emoji52]
Trzymam kciuki oby test pokazał dwie kreseczki &&& [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Artemida ja tez czasami czuje jajniki ale na owu to taki specyficzny bol mam nie raz nawet tabletki bralam tak bolalo..

Bum dzieki:-) musze sobie tez plemnikowego avatara strzelic chyba:D

Do góry