reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida ja bym chyba cały cykl tymi owu obleciala, bo jeśli owu występuje po 16dc to wtedy odstawiajac dupka w 26 dc wywolujesz okres. Lepiej potestuj i sprawdź, a dla pewności mecz męża co drugi dzień :p może się wstrzeli :D

Bum no widzisz zioła, jednemu pomoże drugiemu zaszkodzi :/
Po 16 dniu raczej nie występuje, miałam robione usg i po 16 dniu już było ciałko żółte.
Ale bardzo możliwe że przez te moje hormony testy owu wychodzą cały czas na granicy pozytywnego, nie ważne czy jest owu czy jej nie ma.
Mojego D to już od tygodnia co 2 dni męczę :D

reklama
Tynka lekarka mi powiedziala ze jak zaloza szew to szyjka sie nie podniesie...

Jestem juz po zabiegu, ehhh niejest ciekawie:/
Julia ...trzymam kciuki by teraz ciąża była nudna a szew trzymał mocno!
Bum - Ty nie szalej z aspiryną bo jeszcze się nabawisz problemów z krzepnięciem krwi ,
Artemida90 - Jedziesz ze swoim dzisiaj do momentu aż kreski na teście zbledną :D albo do końca świata !!!!
karola1507 - Powoli zaczyna się ścinać :) Może nie będzie tak źle ...co do zgagi to mi guma miętowa pomagała :)

Julia ...trzymam kciuki by teraz ciąża była nudna a szew trzymał mocno!
Bum - Ty nie szalej z aspiryną bo jeszcze się nabawisz problemów z krzepnięciem krwi ,
Artemida90 - Jedziesz ze swoim dzisiaj do momentu aż kreski na teście zbledną :D albo do końca świata !!!!
karola1507 - Powoli zaczyna się ścinać :) Może nie będzie tak źle ...co do zgagi to mi guma miętowa pomagała :)
Zajadę go xD hahhhahahahahahhahah

Dziewczyny a co tzn jak w miejscu kreski testowej patrzac tak od spodu jest bialy slad??chcialam zrobic fotke ale niestety za dobrze nie widac..

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Dzol czemu taka duza dawka ?
Masz jakies wieksze op tego CLO?.. Bo ja mam te po 10tabletek.

A wlasnie nie wiem jak to sie liczy , chyba od krwawienia ja licze...

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Ja tez mam 10. Ale 1x1 wczesniej nie zaszlam. A jak wezme po 1 to na drugi cykl bedzie taka sama ilosc i wole nie ryzykowac. Wiem ze po 3x1 zaszlam i teraz tez tyle wezme. Gdyby nie clo to moze wg bysmy nie zaszly, wiec chociaz cos " sie dzieje".

Ja sie kurna pytam gdzie jest moj okres?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi juz po fakcie aspirynka wzięta , wykapana , zaraz mloda spac i poki z zadnej dziury nie krwawie , będzie sexior z P [emoji23]

Carmen ślad gdzie kreska na się znaleźć . Kiedy ona sie pojawiła?

Dzol ja tez sie kurna pytam gdzie jest moj ! [emoji23] wez mi wywolaj a ja wywolam Ci jak to nie ciąża [emoji14]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum pojawiila sie w miejscu gdzie mial byc wynik i wyszla od razu..ale widze ja tylko patrzac od spodu.
Aha i mam tylko niteczki krwi...chyba skocze na bete z ciekawosci...

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen a skocz bedziesz wiedzieć na czym stoisz [emoji14]
Dziwne jak nie krwawisz tak normalnie [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry