karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hej Ja nie pisze bo korzystam ze słoneczka i grillujemy. Można mnie dopisać. Jutro powtórka tych felernych badań co mi w labo pomiezzali A i może następne sie uda zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, ze inne rozwiazania bierzesz pod uwage i nie trac nadzieiBum robiłam i jest wyraźną druga kreska ale już jaśniejsza. Jak robiłam różowe testy to owu czułam na drugi dzień. Ciekawe jak będzie teraz.
Lux ja sobie nie chce robić nadziei, bo z męża wynikami i moim brakiem śluzu, ciąża to byłby cud, a mnie się cuda nie zdarzają. Poza tym jak się nastawie to potem bardziej okres przeżywam. Nastawiam się na iui:-)
Karola ja też chcę grilla. Uwielbiam jedzenie z grilla. Kocham po prostu. A jak się czujesz? Jakieś ciążowe rzyganko zaliczyłaś ?
Dzięki Bogu narazie bez rzyganka choć nie powiem bo parę razy mało brakowało. Dzisiaj mdlosci trochę odpuscily to i ja sobie trochę poluzowalam i co chwilę coś wpieprzalam[emoji14]Karola ja też chcę grilla. Uwielbiam jedzenie z grilla. Kocham po prostu. A jak się czujesz? Jakieś ciążowe rzyganko zaliczyłaś ?