reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum robiłam i jest wyraźną druga kreska ale już jaśniejsza. Jak robiłam różowe testy to owu czułam na drugi dzień. Ciekawe jak będzie teraz.

Lux ja sobie nie chce robić nadziei, bo z męża wynikami i moim brakiem śluzu, ciąża to byłby cud, a mnie się cuda nie zdarzają. Poza tym jak się nastawie to potem bardziej okres przeżywam. Nastawiam się na iui:-)

Karola ja też chcę grilla. Uwielbiam jedzenie z grilla. Kocham po prostu. A jak się czujesz? Jakieś ciążowe rzyganko zaliczyłaś ?

Bum robiłam i jest wyraźną druga kreska ale już jaśniejsza. Jak robiłam różowe testy to owu czułam na drugi dzień. Ciekawe jak będzie teraz.

Lux ja sobie nie chce robić nadziei, bo z męża wynikami i moim brakiem śluzu, ciąża to byłby cud, a mnie się cuda nie zdarzają. Poza tym jak się nastawie to potem bardziej okres przeżywam. Nastawiam się na iui:-)

Karola ja też chcę grilla. Uwielbiam jedzenie z grilla. Kocham po prostu. A jak się czujesz? Jakieś ciążowe rzyganko zaliczyłaś ?
dobrze, ze inne rozwiazania bierzesz pod uwage i nie trac nadziei
ps sama mam takie dni, ze watpie czy zajde, ale zaraz sie stawiam do pionu

luska: z dnia na dzień będzie coraz mniej leciało i w końcu @ się skończy.

kruczyca: aaaa jutro :D Coś źle przeczytałam :) Imię faktycznie grzecznej dziewczynki, ale zobaczymy jak będzie ;)

lux: znowu pracowita nocka ;)

xbum: ja zrobiłam na deser galaretkę z bitą śmietaną :D

tynka: może śluz masz głęboko, bo krecha ewidentnie owulacyjna! Ja zauważyłam, że jak piję dużo wody to też śluz lepszy. Z tym nastawianiem się a raczej nie nastawianiem na dany cykl to mam podobnie...potem @ bardziej boli psychicznie :/

karola: korzystaj, korzystaj i łap słoneczne witaminy :)

Ja to dzisiaj tak średnio się czuję, znaczy humor mi jakoś osiadł.
Jestem jakaś rozchwiana hormonalnie chyba przez tą luteinę :/ Nawet w ulotce napisane, więc się pokrywa. Chyba wrócę do dupka w następnym cyklu.

KWIECIEŃ:
3.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków
4.04: Karola - powtórka badań krwi
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub

Dzięki Bogu narazie bez rzyganka choć nie powiem bo parę razy mało brakowało. Dzisiaj mdlosci trochę odpuscily to i ja sobie trochę poluzowalam i co chwilę coś wpieprzalam[emoji14]
A co do cudów... To może i lepiej ze się na nic nie nastawiasz. Jak myślałam ze mogłam nie mieć ovu bo testy nie wychodziły, na monitoringu wyglądało ze była. Ja się nie nastawialam a moja fasolina jest. Czego i Tobie życzę :*

reklama
Do góry