reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No u mnie tez jest zazwyczaj 1 dzien bazowe plamienia, 2 dzien juz okres ale skapy, 3 i 4 dzien obfity i 5 koncowka @. No czasem mam ze 2 dni plamien a raz mi sie zdarzylo 3 dni... Ale nie 5 :( Martwie sie ze cos jest nie tak. Juz tak bym chciala dostac @ zeby juz zaczac nowy cykl i ten dziwny zamknac w cholere i zapomniec o nim!

reklama
Heej kobiety ;*
Nie moglam do was wejsc tutaj nie chcialo mnie polaczyc ale odinstalowalam forum i znow zainstalowalam i sie wbilam ;))

Oj dziewczyny dziwne macie te cykle na prawde .. mnie to cycki zaczynaja bolec 3-2 dni przed @ cale szczescie bo to taki bol czasem ze z lozka nie moge sie podniesc ... -.-
Kasiu moze faktycznie to byl cykl bezowulacyjny bo niestety ale raz w roku musimy go miec ja chyba tez mialam taki w pazdzierniku bo ta @ niby bylo ostra na poczatku ale jakas taka krotka mi sie wydala i zalalo mnie tylko raz a w normalnej czesciej mnie zalewa ...

Ł wczoraj byl podpisac umowe z gownym gosciem od orkiestry wiec zostal mi tylko ksiadz ale jakos do niego mi sie nie spieszy :-D :-D

Ja mam dni plodne booo sluz sie ze mnie wylewa tak jak go nie miewalam tak miewam go coraz czesciej w cyklach i to nieprzyjemne uczucie -.- czuje sie jakbym sie posikala ... ale przynajmniej wiem kiedy co i jak i trzymac Ł w ryydzach i udawac ze zle sie czuje :-D :-D boo tak jak mialam paarcie na ciaze tak wgl jej nie mam .. fakt nadal zauwazam male bobasy w wozku ledwo widoczne albo u znajomych dopiero co wyjete z brzuszka ..na face pb i innych stronach to juz mnie tak bardzo nie kuje i mowie sobie zeby moje dziecie przyszlo w najlepszym momencie bez zadnych wielkich niespodzianek dla mnie .. mamy ;)))) ❤

Dobrze czuc sie wyzwolona , czuje sie lzejsza i szczesliwsza ;)

Nooom juz nie placze w poduche jak dostane @ tylkoo robie swoje ;) to przeciez zycie , trudne zycie ale trzeba je przezyc jak najlepiej bo przeciez inni maja jeszcze gorzej ..a my w koncu jestesmy ze wszystkim blizej niz dalej ;))))

Ewelinko ja Cie pytalam o rade co zrobic zeby tak poprawic sperme partnerowi jak Twoj L sobie poprawil tak szybko? :) Chce mojego wspomoc :)

U mnie dzis w koncu normalne krwawienie ale dziwny ten cykl 5 dni plamien ehh Ale w koncu zaczal sie nowy i nowe nadzieje :)

Wywalilam z jego zycia cole , gazowane , alko jedynie ze mna moze sobie piwko smakowe wypic , kurczaka staram sie zmienic mu na wolowine bo czytalam ze trzeba jesc wolowine , wieprzowine a my tylko drob jemy znaczy sie ja nadal jem tylko drob mu staram sie urozmaicic je ze mna owsianki i takie tam nie wiem czy to od tego czy po prostu dluzsza byla przerwa od seksu bo wtedy byly 3 dni jak robil te pierwsze badania a w drugim 5 dni ..nie mam pojecia wstyd sie przyznac ale nie bylam u lekarza i on tez nie bo gdy coraz glosniej zaczelo sie robic o slubie to olalam sprawe bo nie chce w ciazy .. nie chce slyszec ze pobieraja sie bo wpadli .. bo.o dzidzie walczymy choc o tym nie wiedza wiec takie zbedne komentarze bardzo by mnie zabolaly .. wiec kasiu wybacz ale nie wiem czy na twojego to podziala ..ale sa tez takie tabletki w necie kosztuja 50zl i sa one przeznaczone dla faceta wlasnie zeby poprawic nasienie zaraz poszukam ci nazee

reklama
Do góry