reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej :)

Poczekam zobaczę co będzie, ale wątpię, że to na ciążę, bo poszaleliśmy 10 dc, a potem już uważaliśmy.

Ewelina ja Ci zazdroszczę przygotowań na spokojnie :)) Ja to jak sobie przypomnę, to ciągle nie mogłam mieć wszystkiego na czas uporządkowanego, bo jeszcze na dziennych studiach byłam 100 km od domu i faceta, a wiadomo, że jak się takiego poprosi o coś przez tel to nic na czas nie załatwi. Na dodatek, to on się tak chciał pospieszyć z tym ślubem, a potem zostawił mnie z tym wszystkim na głowie samą.. Załatwianie sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty, zaproszeń, nauki tańca itd. jeszcze te studia i nie jestem w pełni zadowolona, bo nie udało się tyle rzeczy :( Ty masz to szczęście, że narzeczony jest blisko i możecie na siebie liczyć w każdej chwili :)

reklama
Dziewczyny od wczoraj mam bol zoladka i mi niedobrze, chyba sie czyms zatrulam, eh

Zrobilam dzis test, z drugiego moczu,a termin @ na sobote.
Patrzcie- uzywala ktoras testow z rossmana?

Tu lepiej, choc na zywo kreska bardziej widoczna

Załączniki

• 1447233808935.jpg
    1447233808935.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry