reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

No u mnie tez jest zazwyczaj 1 dzien bazowe plamienia, 2 dzien juz okres ale skapy, 3 i 4 dzien obfity i 5 koncowka @. No czasem mam ze 2 dni plamien a raz mi sie zdarzylo 3 dni... Ale nie 5 :( Martwie sie ze cos jest nie tak. Juz tak bym chciala dostac @ zeby juz zaczac nowy cykl i ten dziwny zamknac w cholere i zapomniec o nim!

reklama
Heej kobiety ;*
Nie moglam do was wejsc tutaj nie chcialo mnie polaczyc ale odinstalowalam forum i znow zainstalowalam i sie wbilam ;))

Oj dziewczyny dziwne macie te cykle na prawde .. mnie to cycki zaczynaja bolec 3-2 dni przed @ cale szczescie bo to taki bol czasem ze z lozka nie moge sie podniesc ... -.-
Kasiu moze faktycznie to byl cykl bezowulacyjny bo niestety ale raz w roku musimy go miec ja chyba tez mialam taki w pazdzierniku bo ta @ niby bylo ostra na poczatku ale jakas taka krotka mi sie wydala i zalalo mnie tylko raz a w normalnej czesciej mnie zalewa ...

Ł wczoraj byl podpisac umowe z gownym gosciem od orkiestry wiec zostal mi tylko ksiadz ale jakos do niego mi sie nie spieszy :-D :-D

Ja mam dni plodne booo sluz sie ze mnie wylewa tak jak go nie miewalam tak miewam go coraz czesciej w cyklach i to nieprzyjemne uczucie -.- czuje sie jakbym sie posikala ... ale przynajmniej wiem kiedy co i jak i trzymac Ł w ryydzach i udawac ze zle sie czuje :-D :-D boo tak jak mialam paarcie na ciaze tak wgl jej nie mam .. fakt nadal zauwazam male bobasy w wozku ledwo widoczne albo u znajomych dopiero co wyjete z brzuszka ..na face pb i innych stronach to juz mnie tak bardzo nie kuje i mowie sobie zeby moje dziecie przyszlo w najlepszym momencie bez zadnych wielkich niespodzianek dla mnie .. mamy ;)))) ❤

Dobrze czuc sie wyzwolona , czuje sie lzejsza i szczesliwsza ;)

Nooom juz nie placze w poduche jak dostane @ tylkoo robie swoje ;) to przeciez zycie , trudne zycie ale trzeba je przezyc jak najlepiej bo przeciez inni maja jeszcze gorzej ..a my w koncu jestesmy ze wszystkim blizej niz dalej ;))))

Ewelinko ja Cie pytalam o rade co zrobic zeby tak poprawic sperme partnerowi jak Twoj L sobie poprawil tak szybko? :) Chce mojego wspomoc :)

U mnie dzis w koncu normalne krwawienie ale dziwny ten cykl 5 dni plamien ehh Ale w koncu zaczal sie nowy i nowe nadzieje :)

Wywalilam z jego zycia cole , gazowane , alko jedynie ze mna moze sobie piwko smakowe wypic , kurczaka staram sie zmienic mu na wolowine bo czytalam ze trzeba jesc wolowine , wieprzowine a my tylko drob jemy znaczy sie ja nadal jem tylko drob mu staram sie urozmaicic je ze mna owsianki i takie tam nie wiem czy to od tego czy po prostu dluzsza byla przerwa od seksu bo wtedy byly 3 dni jak robil te pierwsze badania a w drugim 5 dni ..nie mam pojecia wstyd sie przyznac ale nie bylam u lekarza i on tez nie bo gdy coraz glosniej zaczelo sie robic o slubie to olalam sprawe bo nie chce w ciazy .. nie chce slyszec ze pobieraja sie bo wpadli .. bo.o dzidzie walczymy choc o tym nie wiedza wiec takie zbedne komentarze bardzo by mnie zabolaly .. wiec kasiu wybacz ale nie wiem czy na twojego to podziala ..ale sa tez takie tabletki w necie kosztuja 50zl i sa one przeznaczone dla faceta wlasnie zeby poprawic nasienie zaraz poszukam ci nazee

reklama
Do góry