reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
U mnie u dni po owu cyce bola i dzis caly dzien sie czulam jak bym miala okres dostac
Jutro robie urodzinki dla znajomych wiec troche sie pobawimy, maly do dziadkow.

U mnie dopiero dzis rozkrecila sie @. A tak to 4 dni plamiłam :( Pierwszy raz tak dlugo. Zazwyczaj plamie 1-2 dni i nastepnego dnia okres. Mam nadzieje ze to nie bylo jakies mikroporonienie :( Nastepny termin mam na 06.12 (11 cs) wiec moze bedzie prezencik na Mikolajki :) Dzis chcialam isc zapisac mojego na badanie nasienia ale nie zdarze, moze jutro mi sie uda. Milego dnia :*

U mnie dopiero dzis rozkrecila sie @. A tak to 4 dni plamiłam :( Pierwszy raz tak dlugo. Zazwyczaj plamie 1-2 dni i nastepnego dnia okres. Mam nadzieje ze to nie bylo jakies mikroporonienie :( Nastepny termin mam na 06.12 (11 cs) wiec moze bedzie prezencik na Mikolajki :) Dzis chcialam isc zapisac mojego na badanie nasienia ale nie zdarze, moze jutro mi sie uda. Milego dnia :*
bedziemy trzymac kciuki bys dostala taki cudowny prezent :-)

reklama
Do góry