reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cześć :)

No no Cassiah żeby się udało :) Wspaniały prezent byście mieli :)

Ja mam 20 dc, a w weekend miałam plamienie, co ostatni raz mi się zdarzyło 4 lata temu i wiedziałam, że wtedy miałam owulację bo bolał mnie jajnik, a teraz byłam na pewno po owu.. :/ Oby to nic złego nie oznaczało, bo do gina po nowym roku dopiero. I podobnie jak Madziolina mam okropnie bolące piersi. Biegać nie mogę :/

Lux zazdroszczę nowego mieszkania :) Ja to jednak nie mam co liczyć, że się wyprowadzimy od teściów ;(

Adiika mnie od okolo owulacji bola caly czas a do @ 6 dni, bo na sobote termin. Kupilam dzis juz test w rosmanie, bo promo po 4,99 byly. I kusi mnie, zeby we srode zrobic. W poprzedniej ciazy wczesniej mi wyszedl.

Madzia, mnie też właśnie przed owu zaczęły boleć.

To już pojutrze będziesz testować? :) Oby dwie kreski były :)

Lux to normalne, moj tez mi dziala na nerwy, nikt na swiecie nie jest w stanie mnie tak zdenerwowac doslownie a z drugiej strony zadnego faceta tak nie kochalam jak jego i wszystko bym dla niego zrobila :)

Adi moze to bylo plamienie implantacyjne? Ono wystepuje od 3-9 dni po owu. :)

A ja wsciekla jak pies, to jednak nie byla @ tylko wciaz te plamienia. Juz 5 dzien ;( Moze to byl jakis cykl bezowulacyjny i to taka @. Termin mialam dopiero na dzis. Oby jutro sie rozkrecila bo juz chce zaczac cykl chlip ;(

Niee, dzis dopiero 28 dc. Wiec pewnie jutro przyjdzie. A z reszta slyszalam ze dziewczyny ktore zawsze plamia przed okresem to w tym cyklu w ktorym zachodza nie maja tych plamien wiec grzecznie czekam na @ :) Ty tez chyba tak mialas ze jak zaszlas to nie plamilas co nie?

reklama
Do góry