reklama
facet mi chwilami dziala na nerwy, mam ochote mu przylozyc, choc milo jest jak w domu mi pomaga, na to narezkac nie moge, szukamy juz nowego mieszkania, chcemy isc na wieksze jakos wiosna, a w pracy fajnie, wdrozylam sie juz calkowicieA wszystkoJak z praca, mieszkaniem, facetem
![]()
adiika
Fanka BB :)
Cześć 
No no Cassiah żeby się udało
Wspaniały prezent byście mieli 
Ja mam 20 dc, a w weekend miałam plamienie, co ostatni raz mi się zdarzyło 4 lata temu i wiedziałam, że wtedy miałam owulację bo bolał mnie jajnik, a teraz byłam na pewno po owu.. :/ Oby to nic złego nie oznaczało, bo do gina po nowym roku dopiero. I podobnie jak Madziolina mam okropnie bolące piersi. Biegać nie mogę :/
Lux zazdroszczę nowego mieszkania
Ja to jednak nie mam co liczyć, że się wyprowadzimy od teściów ;(
No no Cassiah żeby się udało
Ja mam 20 dc, a w weekend miałam plamienie, co ostatni raz mi się zdarzyło 4 lata temu i wiedziałam, że wtedy miałam owulację bo bolał mnie jajnik, a teraz byłam na pewno po owu.. :/ Oby to nic złego nie oznaczało, bo do gina po nowym roku dopiero. I podobnie jak Madziolina mam okropnie bolące piersi. Biegać nie mogę :/
Lux zazdroszczę nowego mieszkania
madziolina_p
Adiika mnie od okolo owulacji bola caly czas a do @ 6 dni, bo na sobote termin. Kupilam dzis juz test w rosmanie, bo promo po 4,99 byly. I kusi mnie, zeby we srode zrobic. W poprzedniej ciazy wczesniej mi wyszedl.
madziolina_p
Mnie nie przed owu, tylko gdzieś dzien-dwa po
A moze zatestuje.
W poprzedniej ciazy termin @ mialam na pon a w czw juz cien byl
A moze zatestuje.
W poprzedniej ciazy termin @ mialam na pon a w czw juz cien byl
Cassiah
Lux to normalne, moj tez mi dziala na nerwy, nikt na swiecie nie jest w stanie mnie tak zdenerwowac doslownie a z drugiej strony zadnego faceta tak nie kochalam jak jego i wszystko bym dla niego zrobila 
Adi moze to bylo plamienie implantacyjne? Ono wystepuje od 3-9 dni po owu.
A ja wsciekla jak pies, to jednak nie byla @ tylko wciaz te plamienia. Juz 5 dzien ;( Moze to byl jakis cykl bezowulacyjny i to taka @. Termin mialam dopiero na dzis. Oby jutro sie rozkrecila bo juz chce zaczac cykl chlip ;(
Adi moze to bylo plamienie implantacyjne? Ono wystepuje od 3-9 dni po owu.
A ja wsciekla jak pies, to jednak nie byla @ tylko wciaz te plamienia. Juz 5 dzien ;( Moze to byl jakis cykl bezowulacyjny i to taka @. Termin mialam dopiero na dzis. Oby jutro sie rozkrecila bo juz chce zaczac cykl chlip ;(
madziolina_p
A moze to ciaza?
Cassiah
Niee, dzis dopiero 28 dc. Wiec pewnie jutro przyjdzie. A z reszta slyszalam ze dziewczyny ktore zawsze plamia przed okresem to w tym cyklu w ktorym zachodza nie maja tych plamien wiec grzecznie czekam na @
Ty tez chyba tak mialas ze jak zaszlas to nie plamilas co nie?
reklama
madziolina_p
Tak, ja nie plamilam, ale u Ciebie cos dlugie te plamkenia sa. Ja mam tylko 1 dzien takiego brazowego plamienia i odrazu @. Poczekajmy