reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kochane, dawno mnie tu nie było. Zaglądam do Was bardzo rzadko, przyznaję. Nie znaczy to jednak, że o Was zapomniałam. Myślę o Was często, trzymam za Was mocno kciuki i tęsknię. Ale tak jest lepiej. Zaglądając na forum za każdym razem przypominam sobie o tym jak bardzo pragnę, jak długo już czekam i jak bardzo boli. Przyszedł taki czas, że nie mogłam już tego bólu znieść. Dlatego odcięłam się od tego. Nadal pije inofem, od przyszłego cyklu lekarz przepisał mi też clostilbegyt, żeby wspomóc owulację, której w tym miesiącu znów najprawdopodobniej nie było. Przez dwa cykle mam brać ten lek, a później zobaczymy. Mąż też musi zbadać nasienie. Stosujemy się do zaleceń, ale nie robię już testów owu i nie nakręcam się. Kochamy się kiedy mamy ochotę, nie wtedy kiedy trzeba. Będzie co będzie.No i endokrynolog do którego idę zbadać tarczycę ma urlop, więc w lipcu pewnie będę mieć wizytę. I to tyle o moich staraniach.
Miał tydzień urlopu i byliśmy nad morzem :) Pogoda średnia, ale i tak było super :D Ewmi mogę polecić z czystym sercem Dom nad morzem w Poddąbiu :) baaardzo fajny pensjonat, przyjazny również dla czworonogów. Mój pies był w siódmym niebie :)
Kochane, żal mi się żegnać,ale na jakiś czas muszę odpuścić. Pewnie jeszcze do Was wrócę, ale teraz muszę złapać oddech i zacząć żyć a nie odliczać tylko dni do owulacji i okresu. A tak przez ten rok moje życie wyglądało :(.
Trzymajcie się ciepło i powodzenia.

Kochane, dawno mnie tu nie było. Zaglądam do Was bardzo rzadko, przyznaję. Nie znaczy to jednak, że o Was zapomniałam. Myślę o Was często, trzymam za Was mocno kciuki i tęsknię. Ale tak jest lepiej. Zaglądając na forum za każdym razem przypominam sobie o tym jak bardzo pragnę, jak długo już czekam i jak bardzo boli. Przyszedł taki czas, że nie mogłam już tego bólu znieść. Dlatego odcięłam się od tego. Nadal pije inofem, od przyszłego cyklu lekarz przepisał mi też clostilbegyt, żeby wspomóc owulację, której w tym miesiącu znów najprawdopodobniej nie było. Przez dwa cykle mam brać ten lek, a później zobaczymy. Mąż też musi zbadać nasienie. Stosujemy się do zaleceń, ale nie robię już testów owu i nie nakręcam się. Kochamy się kiedy mamy ochotę, nie wtedy kiedy trzeba. Będzie co będzie.No i endokrynolog do którego idę zbadać tarczycę ma urlop, więc w lipcu pewnie będę mieć wizytę. I to tyle o moich staraniach.
Miał tydzień urlopu i byliśmy nad morzem :) Pogoda średnia, ale i tak było super :D Ewmi mogę polecić z czystym sercem Dom nad morzem w Poddąbiu :) baaardzo fajny pensjonat, przyjazny również dla czworonogów. Mój pies był w siódmym niebie :)
Kochane, żal mi się żegnać,ale na jakiś czas muszę odpuścić. Pewnie jeszcze do Was wrócę, ale teraz muszę złapać oddech i zacząć żyć a nie odliczać tylko dni do owulacji i okresu. A tak przez ten rok moje życie wyglądało :(.
Trzymajcie się ciepło i powodzenia.

super, za napisalas, trzymaj sie jakos :*

Wredzia!! Tesknimy ;( Trzymaj sie mocno i wiedz ze u nas zawsze masz wsparcie! My najlepiej wiemy co czujesz. A powiedz mi, to wy nie badaliscie jeszcze nasienia? Bo cos mi sie kojarzy ze kiedys pytalas o normy...? Pewnie, zrobcie to, to szybkie i niedrogie, tego samego dnia wyniki. Trzymam mocno kciuki za ciebie! Obys juz nastepnego posta napisala z dobra nowina :) <3

Taaki mily widok zastalam gdy wrocilam z bieganka ;))) i facet ktory w koncu wrocil z pracy ;) oczywiscie byly 4roze ale juz jedna musialam zlamac hi hi bo taka zdolna jestem :-D :-D wyykapana , wypachniona wiec pora na winiunio i mily wieczor ;))) do jutra kochane ! ;*

Załączniki

• 1435259782874.jpg
    1435259782874.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry