reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heej kobiety jak dzionek mija ?? ;*
Ja wyszlam troche na wioske ale na placu same matki polki z dzieckiem a ja siedzialam jak taki ciolek i tylkoo pytania "a wy kiedy sie bierzecie za dziecko" ..se mysle nawet nie masz pojecia co ja przezywam i jak ida nasze starania eeeh .. ale z usmiechem odpowiedzialam "wszystko z czasem" ;)))) taaa .. teraz zapieeerdzielam na rowerku potem bieganko i czeekam na swojego mezczyyzne bo dzis mamy nasze 4lata i taki maly fasolkowy prezent by sie przydaal ale coz ;)))
Ja nawet bez ciazy moge spac po pracy non stoop az Ł wroci i mnie obudzaa z zimowego snu :-D :-D :-D
Kasiu kochanie tak mi przykroo ale poczekaj i ja jeszcze troszke dolacze do Cb ;****!!

Ewelinka haha no nie pocieszysz mnie tym ze do mnie dolaczysz, wolalabym zeby ci sie udalo :D

Ja jakos jestem dobrej mysli, choc oczywiscie jest przykro bardzo ale nie wiem czemu wydaje mi sie ze w te wakacje sie uda :)

Gratuluje rocznicy i oby tak dalej Ewe :)

No ja tez jestem spiochem strasznym, w kazdej pozycji i o kazdej porze zasne :p

reklama
Noo dolacze zeby tobie smutno nie bylo ;** taaaa uda sie w urlopie :-D :-D :-D czyli jeszcze poltora miesiaca i bede z fasolina :-D :-D hehe (marzenie) .... taa ja tez jestem wyjatkowo happy nic mnie nie martwi , nie smuci po prostu hajl lajf i do przodu tylko praca mnie strasznie meczy , juz nie daje sobie tam rady , nienawidze tych falszywych pyskow tylko to jakos mi lezy na sercu a tak tooo wyylane mam na wszystko co ja sie tam bede stresowala , przejmowala szkoda mojego zdrowia i uurody :-D :-D :-D hehehe

// taa gdyby nie to ze one siedzialy tam to pewnie bym na dwor nie wyszla tyylko spala w najlepsze ;))))
Noo te pytania irytuja ale coz ciekawosc ludzka ;]

Do góry