reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Heeej wam kobiety !

Już ledwo na oczy paacze ale zjadłam śniadanie , wwypiłam kawkę i pora na ogarnianko do pracy ;/// już nie mam sił pracuję od wtorku do piątku który będzie bez żadnego zwolnienia .. więc po pracy nawet nie mam sił zajrzeć tutaj do was ;(

wczoraj kumpela z pracyy mnie załamała :D bo też się stara o bobob tylko ona ma trochę problem ze zdrowiem ... ale podeszłą do mnie i mówi " ale miałam poryty sen ..śniło mi się że ktoś tutaj chodził w ciąży w pracy i nagle podeszłaś ty (że ja) i mówisz mi że jesteś w ciąży a ja wtedy zaczęłam wyyyć bo zostałam sama a też bardzo chciałam być w ciąży " .... czyli kuźwa duupa sny są niby na opak więc trzeba zakupić sobie zapas produktów na @ eeeh ale mi zbiła tym dzień ..ale przynajmniej wiem co mnie czeka i bez złudzeń ;))
czy wierzycie w takie coś czy dla was to głupota????

reklama
A roznie sie sny tlumaczy. Jej sie to snilo, bo mysli o tym, chce miec dziecko i Ty tez i gadacie pewnie o tym. Nie przejmuj sie Kochana.
Mojej psiapsiole snily sie przez kilka nocy ciaze i nawet mi mowila, ze moze taka nasza kolezanka, ktora sie stara juz dlugo, zaszla w ciaze, ale tego samego dnia pow jej, ze ja jestem w ciazy

hej laski, ja niedawno wstalam, biore sie za obiad, bedzie mintaj zapiekany w sosie smietanowym plus talarki ziemniaczana i surowka
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
pogoda u nas targiczna​

Dziewczyny ja z malym pytankiem ... czy to mozliwe ze cyclodynon az tak dziala ze wgl mnie piersi nie bola?? Wczesniej nie moglam sobie poradzic przy zdejmowanie a teraz to wgl jakbym nie byla przed okresem tylko po .. sa tylko pelniejsze a tak wgl ich nie czuje a okres lada dzien .. no i brzuch ciagle czuje jak tylko skonczyla mi sie owulka ;/ dyylemat ale spokojny ;))

reklama
Do góry