reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ewela a jak urodzisz to beda zagladac do wozka i pytac sie chlopiec czy dziewczynka? gorzej jak bys miala rozowy wozek, w nim corke i ktos by sie spytal, czy to syn czy corka, wtedy bym jeb.la :-D

reklama
Noo ej przeciez tak jest :-D :-D :-D moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka :-D taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne ;))

Te pytania to zawsze beda, ale kazdy pyta, bo chce dobrze.
Ewelina wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! Jeju u nas w tym roku w listopadzie 10 rocznica zwiazku i 4 slubu :-)

Noo ej przeciez tak jest :-D :-D :-D moja szwagierka specjalnie kupila swojemu synkowi czerwony wozek hehe taki kawal dla ciekawskich no i jej sie bardzo spodobal bo wierzy ze drugie bedzie dziewczynka :-D taa boje sie ze za rok wesele a ja bede wielorybem i nie dojde do siebie przed slubem alboo bede jeszcze w zaawansowanej ciazy i bedziemy musieli przesunac termin .. wiec chcialabym bardzo zeby ta uparta fasola sie juz pojawila chociaz tez z tego wzgledu ze na przyszly rok mamy takie plany a nie inne ;))

heh,mojego Tomka kuzynka miala miec corke, pod koniec sie dowiedziala, ze jednak chlopczyk a taki wozek miala kupiony fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg

Załączniki

• fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg
    fabio-2w1-bebetto-klasyczny-wozek-dzieciecy-145.800x600-s.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry