reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
U nas w niedziele pierwsza rocznica slubu. Gina mam dopiero w nastepny piatek. Chyba zwariuje do tego czasu.
A wiecie co zrobilam w tym cyklu? Sciagnelam z neta test pozytywny ciazowy takie zdjecie i wyobrazalam sobie ze taki trzymam w rece....Kto nie zna polecam po raz kolejny film Sekret. Dziala nie dziala wazne ze poprawia nastroj i nakreca pozytywnie. Czekam na nastepna tesciarke i beda w koncu 2 paski babki kochane !!!

Musze obejrzec ten film, juz ktorys raz o nim slysze.

PaniAgi jasne ze wariujesz, tak bedzie przez cala ciaze, ciagle na cos nie bedziesz mogla sie doczekac, kiedy serduszko, kiedy glowka, kiedy plec itd :) A jak bedzie dzidzius to kiedy zabek, kiedy pierwsze slowo :) Ale to takie mile zmartwienia :) Przed toba najwspanialsze chwile zycia! :)

A z tym testem to niezla schiza :) No nie wiem czy by mi to pomoglo. Chyba raczej by mnie w depresje wciagnelo ze sie nie udaje hehe :)

A wlasnie, pytanie do zaciazonych - co robilyscie w tym cyklu w ktoryl zaszlyscie innego niz w poprzednich? W sensie, co myslicie ze wam pomoglo zajsc?

witajcie dIewczynki;*!daaawno mnie tu nie bylo... ale podczytuje Was! za wszystkie testujace trzymam mocno kciuki&&&& a nowym mamusia wielkie Graty!!!:)
mam pytanie bo troche zbil mnie wczorajszy test z tropu a wiec tak; zrobilam ok 17 godziny test strumieniowy... i patrze patrze widze 2 kreski wiec sie (glupia) ucieszylam ale go idlozylam i zagladkam po 5 min i co ?!? tamta widoczna kreska co byla to sie wchlonela i zero sladu.... co mam myslec teraz o tym?;/pomocy!!!

reklama
Nogi w gorze Po....Wiesiolek dwa razy po 2 tabletki( wczesniej polowe mniej, a teraz drugi cykl z wieskiem), duzo bialka w diecie, olej lniany i siemie. Witaminy sa wazne a najbardziej E wit.plodnosci. Odstawilam kawe 3 miesoace temu. I witamina D ze slonca, troche siedzialam na slonku.
Oraz to ze mam w su!ie jeszcze 5 lat do 35 zeby miec pood do stresu. Paski owulacyjne tez mialam ale doslownie kilka i wiecej nie kupowalam.

Do góry