reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

W zadnym wypaaadku ciazowe :)) tak po prostu czasem lubie zjesc cos zmiksowanego przez co pozniej umieram hehe :-D

E taaam Kasiu ja juz nawet nie mysle o IIkreskach bo po co skoro jest jak jest i inaczej na razie nie bedzie ;)) nie ma co sie ludzic i glowe zawracac ale czasem dobrze tu zagladnac i dowiedziec sie co u was ;)))

Ja jeszcze w pozamie , zjadlam obiad i czekam na mijego faceta az mnie zabierze na moje ulubione lody :-D :-D ale to trzeba sie jeszcze ogarnac a mi sie nie chcee taak bardzo! Totalny len ;))

reklama
Kochana kto wie, trzeba sobie zdawac sprawe ze jak sie nie zabezpieczacie to moze przyjsc w kazdej chwili ;) Zobacz ile niektore dziewczynki sie naczekaly i sie doczekaly :) Ehh jakbym byla tak mloda jak ty to tez bym miala takie podejscie, ze kiedys tam sie uda i ze nie czekam ale mam te pietno 30stki na karku :( Ale zyje nadzieja i ludze sie ze do 30stki to juz bede w drugiej ciazy! :D

taaa w każdej chwili "bez zabezpieczenia " już przychodzi 9msc więc ile można się łudzić ;)))) koniec z tym , wolę cieszyć się tym co mam , może nie jest mi dane któż to wie ;)) i już nawet nie myślę że "kiedyś tam się uda" zbrzydło mi to wszystko .. może to paskudne ale tak jest no cóż ..może dobrze że jest tak jak jest ?? już sama nie wiem ..
mogłaś zacząć działać wcześniej ;))) to może byś się tak nie zamartwiała , nie myślała o tym wszystkim .. bo mnie już to po prostu zmęczyło

To naparwde nigdy nie wiadomo. Wydaje mi sie ze to lud szczescia i tyle. Jedni jezdza autobusem na gape i nigdy nie zlapie ich kanar a ktos raz nie kupi biletu i zlapia go na pierwszym przystanku :) Tak to jest we wszystkim w zyciu.... Moja znajoma o pierwsze dziecko starala sie 11 miesiecy a o drugie nawet nie myslala jeszcze, on w tym cyklu nigdy w niej nie skonczyl i boom drugi dzidzius :) Z tego preejakulatu... Takze NIGDY nic nie wiadomo. Moja przyjaciolka starala sie na maxa 6 miesiecy i nic, jak 7 mies prawie sie nie widzieli i juz spisala na straty ten cykl to wlasnie sie okazalo ze w nim zaszla :)

Wiem ze powinnam byla wczesniej :( Ale ja mam 2 l mlodszego chlopaka i on wciaz na studiach jest wiec nie bylo szans go namowic. I tak ze teraz chce to cud :)

Hej laseczki :) to ja justyna :) zmienilam nick zeby byc mniej rozpoznawalna :D gratuluje nowym mamusia a za reszte trzymam kciuki! Ktora nastepna do testowania?
Ps. U nas drugi synek :)

Ja mam3o lat. Moja bratowa 7 lat mlodsza zaskoczyla za 3 razem. A moinrodzice mieli mnie po 7 latach staran...... Potem jeszcze pojawil sie brat. Cuda sie zdarzaja.

reklama
Justynka fajnie ze zawitalas! Gratuluje synka!! Na kiedy masz termin? :) Jak zareagowala rodzina? :)

Dokladnie PaniAgi nie ma reguly! To po prostu musi byc TEN cykl. A tak w ogole to bylas na becie kochana?

Do góry