reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Poookaz brzuchola ))
Cassiah
Fanka BB :)
PaniAgi to super! Fasolina sobie rosnie Daj znac jak tam beta
Justynka no jasne! A ja juz za 4 dni dowiem sie czy to TEN cykl Kazdy dzien ciagnie sieeee jak makaaaaron im blizej terminu
A wlasnie gadalam ze znajoma i jej kolezance lekarz kiedys powiedzial ze ona nie bedzie miec dzieci a jesli nawet to b ciezko a teraz ona ma 33 lata i.... 5 dzieci!! Zupelnie naturalnie Ale to pocieszajace! Uwielbiam sluchac takich historii
Justynka no jasne! A ja juz za 4 dni dowiem sie czy to TEN cykl Kazdy dzien ciagnie sieeee jak makaaaaron im blizej terminu
A wlasnie gadalam ze znajoma i jej kolezance lekarz kiedys powiedzial ze ona nie bedzie miec dzieci a jesli nawet to b ciezko a teraz ona ma 33 lata i.... 5 dzieci!! Zupelnie naturalnie Ale to pocieszajace! Uwielbiam sluchac takich historii
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Wieeec najlepiej nie myslec Kasiu too poleci jak z gorki i nim sie obejrzysz to nawet nie bedzie wiedziala kiedy masz dostac bo moze nie przyyjdzie juz wcale :-) :-)
PaniAg
Najlepiej sie czyms zajac ja np dieta sie zajelam i roslinami na balkonie. Schudlam 3 kg. I mysli moje pochlonela mszyca na mięcie. Ale juz nie zerkalam co 5 min w kalendarz miesiaczkowy na telefonie ktory to dzien cyklu, czy plodne czy nie, tylko raz w okolicy owu ostatnie 2 czy 3 testy owu zrobilam. Staran tez nie bylo codziennie jakwczesniej i takie tam.
Teraz lekki stresik mam bo jaj nie miec?
Teraz lekki stresik mam bo jaj nie miec?
reklama
Cassiah
Wiem, to jest prawda. Najlepiej wyluzowac. No ja niby jestem w miare wyluzowane i przytulanie jest z przyjemnosci, moje zycie tez jest dosc kolorowe i teoretycznie nie powinnam miec czasu zeby rozkminiac ale jednak czesto moje mysli schodza na ten tor Po prostu kocham juz to swoje dziecko mimo ze jeszcze go nie ma i tesknie za nim hehe Jakkolwiek dziwnie by to brzmialo ;P Mysle sobie jakie bedzie mialo wloski, jaki glos, jakie dam mu imie itd. Po prostu tak jak pare lat temu to byla chec posiadania dziecka tak teraz to jest jakas zwierzeca potrzeba za rozmnazaniem heheh Juz nie tylko dusza ale tez cialo pragnie potomstwa. Czysta biologia Wiec moge sobie nie myslec ale calkowicie nie da sie