reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heeej kobiety ))
Coo tam u was ?? Ja z praacy wrocilam , zrobilam obiadzio ktory mi nie smakowal hehe wiec poprawilam sobie smak lodem
Aa tak wgl to ktoo jeszcze zostal z nas staraczek?? Chyba coraz mniej nas tutaj starajacych ) i to chyba najbardziej cieszy
Ja mam za troszke dni ale sie nie przejmuje i nie testuje
Coo tam u was ?? Ja z praacy wrocilam , zrobilam obiadzio ktory mi nie smakowal hehe wiec poprawilam sobie smak lodem
Aa tak wgl to ktoo jeszcze zostal z nas staraczek?? Chyba coraz mniej nas tutaj starajacych ) i to chyba najbardziej cieszy
Ja mam za troszke dni ale sie nie przejmuje i nie testuje
Poookaz brzuchola ))
Ewelinko czy Ty chcesz zeby bb przestalo dzialac?
madziolina_p
Fanka BB :)
U mnie ok, serducho jest, usg przez brzuch, 161 uderzen na min, 14mm, potem wrzuce na wízytowy. Wg usg 7 tydz i 5dz. Jak widac trzeba wierzyc.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Meliska a to dlaczegoo?? Przeciez brzuchol to nic strasznego )
Madziu bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze niech zdrowo rosnie !
Madziu bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze niech zdrowo rosnie !
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Lux to wspolczuje ja przy takiej pogodzie jaka mamy (pochmurno , deszczowo , wiatr) to zastpialam na stojaco i nie wiedzialam jak mam sobie poradzic ;<
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki No teraz chyba do nas przyszla ta niepogoda z Polski, nawalnica jak cholera, az okna w nocy pozamykalam bo spac sie nie dalo. No to dzien pod znakiem sprzatania domu i ogladania seriali na kinomanie A mialam takie ambitne plany... Przede wszystkim zeby juz ten czas do terminu szybko zlecial no Jeszcze 3 dni a ja juz sie denerwuje. Niby jestem dobrej mysli ale tak strasznie sie boje widoku plamien na majtkach... Sni mi sie to po nocach Milego dnia dzoewczynki!