reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hahah no szalona!! Masz sie cieszyc!! Ty chyba jestes jeszcze w szoku i nie dotarlo :D To ja ci uswiadomie - bedziesz mama! :D

Ciesze sie ale ta niepewnosc jeszcze jest jak zobacze Kropke w gabinecie to bede sie mega cieszyc ale to jeszcze chwile potrwa. W sumie to nie wiem kiedy isc zeby juz sie nie wkurzac Madziolino?

Dalej nie wierze!

Heeej kobiety ;)))

Ktora to tam pieknymi kreseczkami jeszcze nas zaskoczy i wzmocni?? ;))

Ja juz wstalam co nie powiem nie bylo mi na reke :p ale moj pijany mezczyzna obudzil mnie czy zawioze go na meczz "a jaa taak zes coo?? Radz sobie sam" :-D bo wczoraj bylismy na chrzcinach Luizki i wrocilismy gdzies po 1 w nocy .. ogolnie wczoraj umieralam z bolu brzucha bo wczoraj zrobilam sobie taki mix truskawki jadlam z chipsami heehehee a ze chipsow nie moge to takie byly skutki mojego lakomstwa hah :-D ale dzis juz lepiej ;))

Nie mam wgl pomyslu.na dzis po takich imprezach mam zawsze lenia i nic mi sie nie chcee .. a on chce jeszczd pozniej na jakis mecz jechac a tak zimnoo na dworzu ..a mi sie marza lody ❤ dzien bez loda dla mnie to dzien stracony serio ! Codziennie musze zjesc loda :-D

Mileego wam ! ;*
Moze jeszcze jakos mi sie kimnie ;d

Ewelinka a co tobie jest dokladnie z tym brzusiem? Bo zauwazylam ze czesto cie boli... A u mnie z kolei za goraco i nie chce mi sie z domu wychodzic :D Tylko webntylator i zimne drinki :) Moze po poludniu sie zwloke.... No ja mam termin za 6 dni :) A pozostale to nie wiem bo lista nieaktualna :/

Noo wiesz po takim mixie truskawka z chipsami too taak mnie wzdelo ze myslalam ze mi brzuch peknie hahaha :-D noo mam problemy jelitowe ale co ja sie tam bede wszystkim przejmowala :-D najwazniejsze ze zyje i mam sie dobrze ;))

Ja tam nawet nie mysle kiedy mam dostac @ ale chyba na ten weekend co bedziemy wyjezdzac , wiec szkoda ze beds zdychala zamiast cieszyc sie wypadem ale oby byla lagodna ;)))

reklama
Hahah no to co ty jakies zachcianki ciazowe masz :D To co dopiero bedzie w drugim trymestrze ;) No mi tez ciaaaagle na weekend wypada malpa :/ Poniewaz mam regularne to co 4 tyg w okolicach piatku dostaje wrrr... Obysmy juz nie dostaly Ewelinka!! :)

Do góry