reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hahah no szalona!! Masz sie cieszyc!! Ty chyba jestes jeszcze w szoku i nie dotarlo :D To ja ci uswiadomie - bedziesz mama! :D

Ciesze sie ale ta niepewnosc jeszcze jest jak zobacze Kropke w gabinecie to bede sie mega cieszyc ale to jeszcze chwile potrwa. W sumie to nie wiem kiedy isc zeby juz sie nie wkurzac Madziolino?

Dalej nie wierze!

Heeej kobiety ;)))

Ktora to tam pieknymi kreseczkami jeszcze nas zaskoczy i wzmocni?? ;))

Ja juz wstalam co nie powiem nie bylo mi na reke :p ale moj pijany mezczyzna obudzil mnie czy zawioze go na meczz "a jaa taak zes coo?? Radz sobie sam" :-D bo wczoraj bylismy na chrzcinach Luizki i wrocilismy gdzies po 1 w nocy .. ogolnie wczoraj umieralam z bolu brzucha bo wczoraj zrobilam sobie taki mix truskawki jadlam z chipsami heehehee a ze chipsow nie moge to takie byly skutki mojego lakomstwa hah :-D ale dzis juz lepiej ;))

Nie mam wgl pomyslu.na dzis po takich imprezach mam zawsze lenia i nic mi sie nie chcee .. a on chce jeszczd pozniej na jakis mecz jechac a tak zimnoo na dworzu ..a mi sie marza lody ❤ dzien bez loda dla mnie to dzien stracony serio ! Codziennie musze zjesc loda :-D

Mileego wam ! ;*
Moze jeszcze jakos mi sie kimnie ;d

Ewelinka a co tobie jest dokladnie z tym brzusiem? Bo zauwazylam ze czesto cie boli... A u mnie z kolei za goraco i nie chce mi sie z domu wychodzic :D Tylko webntylator i zimne drinki :) Moze po poludniu sie zwloke.... No ja mam termin za 6 dni :) A pozostale to nie wiem bo lista nieaktualna :/

Noo wiesz po takim mixie truskawka z chipsami too taak mnie wzdelo ze myslalam ze mi brzuch peknie hahaha :-D noo mam problemy jelitowe ale co ja sie tam bede wszystkim przejmowala :-D najwazniejsze ze zyje i mam sie dobrze ;))

Ja tam nawet nie mysle kiedy mam dostac @ ale chyba na ten weekend co bedziemy wyjezdzac , wiec szkoda ze beds zdychala zamiast cieszyc sie wypadem ale oby byla lagodna ;)))

reklama
Hahah no to co ty jakies zachcianki ciazowe masz :D To co dopiero bedzie w drugim trymestrze ;) No mi tez ciaaaagle na weekend wypada malpa :/ Poniewaz mam regularne to co 4 tyg w okolicach piatku dostaje wrrr... Obysmy juz nie dostaly Ewelinka!! :)

Do góry